Away hayranları için üzücü haber

Özgür Deveci 20.10.2020 - 14:07
Geçtiğimiz ay Netflix'te yayınlanan ve başrolünü Hilary Swank'ın oynadığı bilim kurgu drama dizisi Away için sürpriz bir açıklama yapıldı.

Geçtiğimiz ay Netflix'te yayınlanan ve başrolünü Hilary Swank'ın oynadığı bilim kurgu drama dizisi Away için sürpriz bir açıklama yapıldı. Netflix, dizinin ikinci sezon için yenilenmeyeceğini duyurdu. İptal kararı dizinin prömiyer yapmasından sadece 6 hafta sonra gerçekleşti.

Away, komutan Emma Green'in tehlikelerle dolu üç yıllık Mars yolculuğunda astronotlardan oluşan uluslararası bir mürettebatı yönetmek üzere eşini ve kızını arkasında bırakmasını konu alıyor. Dizide Hilary Swank, Mars Joint Initiative adlı uzay gemisi Atlas ile Mars'a ilk mürettebatlı keşif seferini yöneten astronot Emma Green rolüyle karşımıza çıkıyor. Green, bu görevde tamamı bu alanda uzman olan Çin, Rusya, Hindistan ve İngiltere'den seçilen uluslararası bir ekibi yönetiyor. Görev başında bir soruna verdiği yanıt üzerine bazı üyeler Green'in liderliğine güvenmediğinden ekip içerisinde gerginlik artıyor. Dizinin ilk sezonu ise 10 bölümden oluşuyor.

Away hayranları için üzücü haber

Away, Netflix tarafından iptal edildi

Hilary Swank'in yanı sıra oyuncu kadrosunda Josh Charles, Vivian Wu, Mark Ivanir, Ato Essandoh, Ray Panthaki ve Talitha Bateman gibi ünlü isimler yer alıyor. Dizinin diğer oyuncuları arasında ise Monique Gabriela Curnen, Michael Patrick Thornton, Martin Cummins, Gabrielle Rose, Brian Markinson, Fiona Fu, Nadia Hatta, Alessandro Juliani, Felicia Patti, Veena Sood, Anthony F.Ingram, Adam Irigoyen, Diana Bang, John Murphy, Derrick Su ve Olena Medwid bulunuyor.

Andrew Hinderaker tarafından yaratılan dizi, Chris Jones'un aynı adlı Esquire makalesinden ilham aldı. Dizinin baş yapımcılığını Hinderaker ve Swank üstlenirken, sorumlular arasında Jessica Goldberg, Jason Katims, Matt Reeves, Edward Zwick, Adam Kassan ve Jeni Mulein yer alıyor. True Jack Productions, 6th ve Idaho ve Universal Television tarafından yapılan dizinin müziklerini ise I Origins, Another Earth, Imperium ve Nobody Walks filmlerinden tanıdığımız Will Bates besteledi.

Netflix ayrıca yakın zamanda GLOW, Teenage Bounty Hunters, The Dark Crystal: Age of Resistance, Altered Carbon, The Society ve I Am Notay With This dizilerini de iptal etmişti.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 23:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.10.2020 01:09
Gayet yerinde bir karar.İzlemeye başladım geçen gün baktım ileri sara sara izliyorum okadar gereksiz diyalok koymuşlarki akmıyor heyecan sıfır ...İzlemeyi bırakmıştım zaten...To the Lake diye bir Rus yapımı dizi var Netflix te ona bakın nasıl akıyor.
MK Okuru
MK Okuru 22.10.2020 01:16
Haklısın diyalog yazacağıma diyalok yazmışım :)) Ama bu dizi hakkındaki gerçeğimi değiştirecek bir hata değil inan.
MK Okuru
MK Okuru 21.10.2020 22:33
Diyalok yazan adamı dinlersek yandık :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
taylanz
taylanz 21.10.2020 01:50
e çünkü uzayla muzayla bi ilgisi yok dizinin...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Away hayranları için üzücü haber
İlginizi Çekebilir