Back 4 Blood eklenti paketi Nisan ayında geliyor

Murathan Özlü 2.03.2022 - 19:02
12 Nisan'da yayınlanacak olan Back 4 Blood eklenti paketi Tunnels of Terror ile oy una yeni bir düşman tipi ve iki yeni karakter eklenecek.

Back 4 Blood eklenti paketi Nisan ayında yayınlanacak. Tunnels of Terror adındaki eklenti paketi ile, 2021'in en iyi co-op oyunlarından Back 4 Blood'a yeni bir düşman tipi, iki yeni karakter ve Ridden Hives adındaki yeni bir co-op aktivitesini oyuna ekleyecek.  Left 4 Dead'in ruhani devamı olan Back 4 Blood Ekim 2021'de yayınlanmasının ardından milyonlarca oyuncunun ilgisini çekmişti.

Back 4 Blood eklenti paketi yeni karakter kostümleri ve silahlar ekleyecek

Back 4 Blood'un çıkışından sonra yakaladığı müthiş başarıdan Turtle Rock Studios'da gayet memnun:

" Bu derece kısa sürede böyle mihenk taşı sayılabilecek bir başarıya ulaşmak stüdyomuz ve oyun markamız için tarihi bir an." ifadelerini kullanan Turtle Rock Studios başkanı Steve Goldstein açıklamlarını şöyle sürdürdü;  " İleriye baktığımızda bu başarıyı yeni eklenti paketimiz Tunnels of Terror ile sürdürmek istiyoruz. Tunnels of Terror ile oyunculara Ridden dünyasında daha fazla co-op tecrübesi sunacağız."

Back 4 Blood eklenti paketi
Tunnels of Terror ile oyuna 8 yeni karakter kostümü, 7 yeni efsanevi silah, 12 yeni silah görünümü, kartlar ve daha fazlası eklenecek. Ayrıca eklenti paketiyle oyuna yeni bir zorluk seviyesi eklenecek. Ücretsiz güncelleme ile oyuna eklenecek No Hope zorluğu hakkında henüz detay açıklanmadı, ancak isme bakınca tahmin yürütülebilir.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 00:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.03.2022 21:54
bu oyun unutulmadı mı? gamepass'de olmasına rağmen silmiştim ve sarmadı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Back 4 Blood eklenti paketi Nisan ayında geliyor
İlginizi Çekebilir