Back 4 Blood kapalı beta başlıyor, işte fragman

Alparslan Gürlek 15.12.2020 - 12:50
Left 4 Dead geliştiricilerinden gelen Back 4 Blood ismindeki birinci şahıs eşli nişancı oyunu için kapalı beta tarihleri belli oldu.

Bir zamanlar arkadaşlarımızla internet kafelerde oynadığımız Left 4 Dead geliştiricilerinden gelen Back 4 Blood için kapalı beta tarihi de belli oldu. Yayınlanan bir fragman ile oyuna dair oynanış görüntülerine ve kapalı beta sürecine dair bilgilendirmeler yaptılar. Yer yer canlanıp "Ben de buradayım" diyen ve sonra sessizliğe gömülen zombi oyunları tekrar gün yüzüne çıkıyor.

Back 4 Blood kapalı beta bilgilendirme fragmanı yayınlandı

Şimdi her ne kadar "Left 4 Dead 2'nin aynısı işte" desek de hepimizin içinde bir kıpırdanma oluyordur. Grafikler olsun, dalga dalga gelen zombiler ve bu zombilerin arasındaki çeşitler olsun, hepimizin kanını kaynatıyordur diye düşünüyorum. Bu yüzden Back 4 Blood için baya heyecanlıyım. Gelin önce fragmanı seyredelim.

Ölümcül bir parazitin insanların vücudunu ele geçirerek onları birer zombiye dönüştürmesinin ardından bir grup "Temizlikçi" ile birlikte basitçe onları öldürüp dünyayı kurtardığımız bir hikayesi var. Hikaye sadece "Şunu yapacaksın ama boşu boşuna yapmış gibi hissetme" diye orada duruyor.

Burada iddialı bir cümle duydum bunun üzerinde de biraz konuşmamız lazım. Öngörülemez bölümler olacağını ve aynı bölümü iki kez oynasak bile aynı şekilde görmeyeceğimizden bahsediyorlar. Oyuncuların bir bölüme girip orayı ezberden bitiremeyeceğinden bahsediyorlar, eğer dedikleri gibi olursa kesinlikle tadından yenmez. Düşmanlar, etkiler, çevre ve daha fazlası her seferinde değişecekmiş.

Back 4 Blood kapalı beta başlıyor, işte fragman

Konudan saptık ya, kapalı beta da 17 Aralık 2020 tarihinde başlıyor ve 21 Aralık 2020 tarihine kadar sürecek. Back 4 Blood kapalı betası boyunca oyunun ilk bölümlerinden birinde, üç farklı karakteri kullanarak oynayabileceğiz. Toplamda 8 farklı karakterimizin olduğunu da belirtelim. Tabi sadece karakterimiz değil karşılaşacağımız düşmanlar da çeşitli. Duvarlara tırmananından uzun ve elinde sopa tutanına kadar, hatta "Korkunç Ogre" diye bir yaratık var, kapıdan sadece eli geçebiliyor. Bütün bunlara karşı savaşmak keyifli olacaktır. Umarız ki son zamanlarda canımızı sıkan "oyunlardaki teknik sorunlar" olmadan, güzel güzel gelir.

Evet, kapalı beta 17 Aralık'ta başlıyor. Özlediğimiz lezzetlerden biri nihayet yakında karşımızda olacak. Peki sizler Back 4 Blood oyunu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.12.2020 10:59
Yahu Allah aşkına şu tacizci reklam politikanızı değiştirin artık Yeter sağdan soldan aşağıdan yukardan gelen tacizci reklamlar içeriği okumayı da engelliyor emeğinize yazık bize de yazık..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.12.2020 14:08
Bayağı eğlenceli bir haber içeriği olmuş :) Okurken keyifli oldu... Ellerine sağlık Alparslan hocam ;)
---------------------
Ne mutlu bana, teşekkür ederim :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Back 4 Blood kapalı beta başlıyor, işte fragman
İlginizi Çekebilir