Back 4 Blood kart sistemi hakkında oynanış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 6.05.2021 - 12:01
Oyunun tekrar tekrar oynanabilir olmasını sağlayacak olan Back 4 Blood kart sistemi hakkında yeni bir oynanış videosu yayınlandı

Aralarında Left 4 Dead yapımcılarının da yer aldığı zombi temalı yeni oyun Back 4 Blood kart sistemi ile ilgili yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. Oyunun yeniden oynanmasına etki edecek olan bu kart sistemi hem önceden hazırlanmış hem de rastgele kart desteleri ile oyunun farklılaşmasını ve her turda farklı bir deneyim yaşamamızı hedefliyor. Back 4 Blood kart sistemi için yayınlanan videoya ve firmanın konu hakkındaki yaptığı açıklamaya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Back 4 Blood kart sistemi nasıl olacak?

Video yaş sınırlamasından dolayı sadece Youtube üzerinden izlenebilmektedir.

Warner Bros. Games ve Turtle Rock Studios, her oyunda deneyiminizi geliştiren ve her oyunun dinamik olmasını sağlayan ve benzersiz hissettiren yeni bir özellik: Kart Sistemi’ne derinlemesine bir bakış sunan yeni Back 4 Blood fragmanını yayınladı. Oyuncular, önceden hazırlanmış bir desteyi seçerek doğrudan aksiyona dalabilir veya kendi tamamen kişiselleştirilmiş kart destelerini oluşturmak için Kart Sisteminin geniş özelleştirme seçeneklerinden faydalanabilirler.

Back 4 Blood, oyuncuların eylemlerini, sağlığını ve seçimlerini izleyen perde arkasında çalışan Oyun Yönetmeni olarak bilinen uyarlanabilir yapay zekadan faydalanır. Kart Sistemi değiştiricileri aracılığıyla çevre koşullarını değiştirerek, engeller ekleyerek ve özel mutasyonları serbest bırakarak buna göre yanıt verir. Oyuncular, Oyun Yöneticisine karşı strateji oluşturmak için belirli kartları kullanarak, ekipmanı güçlendirmekten silahları yeniden doldurmaya kadar, yollarına çıkan düşman ordularını ele geçirerek oyunu değiştirebilirler.

Back 4 Blood kart sistemi hakkında oynanış videosu yayınlandı

Back 4 Blood, eleştirmenlerin beğenisini kazanan Left 4 Dead serisinin yaratıcılarından birinci şahıs bir eşli zombi nişancı oyunudur ve heyecan verici, dinamik ve oldukça değişken, özelleştirilebilir aksiyon sunar. Back 4 Blood hikayesi, insanlığın çoğunun parazit Devil Worm tarafından öldürüldüğü veya enfekte olduğu felaket bir salgından sonra geçiyor. Tarifsiz olaylarla yürekleri katılaşan ve insanlığın sonuncusu için savaşmaya cesaretlendirilen bir grup kıyamet gazisi, Ridden olarak bilinen hastalıklı dehşeti alt etmek ve dünyayı geri almak için bir araya geldi.

Back 4 Blood, 12 Ekim 2021'de Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için satışa sunulacak. Ön siparişlere bonus Fort Hope Elite Silah Skin Pack verilecek. Oyuncular, yaklaşan uygulamalı testlere katılma şansı için oyunun resmi sitesinden kayıt olabilirler.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 17:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2021 07:08
Ucuz düşünmüşler bana göre. Kart sistemi yerine ekipmanlar takarak karakter üzerinde görsel olarak alsaydık boostları. Misal atıyorum daha hızlı koşması için aldığı boostta adamın ayakkabısı, botları değişsin falan. Tank özellikler için zırh giysin. Pyro olunca gaz maskesi taksın falan.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Back 4 Blood kart sistemi hakkında oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir