Back 4 Blood ve daha fazlası, Xbox Game Pass'e ekleniyor

Eren Eroğlu 6.10.2021 - 12:21
Ekim ayı içerisinde Xbox Game Pass tarafına eklenecek ilk oyunlar belli olmuş bulunuyor. Gelecek olan ilk parti sekiz adet oyun içeriyor.

Ekim ayında Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek olan ilk oyunlar belli olmuş bulunuyor. Bildiğiniz üzere Game Pass sistemi, her ay iki parti şeklinde yeni oyunlar açıklıyor. Ekim ayı içerisinde eklenecek olan ilk parti, toplamda sekiz adet oyunu da beraberinde getiriyor. Totally Accurate Battle Simulator, The Procession to Calvary, Visage, Back 4 Blood, Destiny 2: Beyond Light, Ring of Pain, The Riftbreaker ve The Good Life oyunları, sistemin kütüphanesine dâhil olacak.

Back 4 Blood ve daha fazlası, Xbox Game Pass'e ekleniyor

Game Pass kütüphanesine ekim ayı içerisinde eklenecek olan oyunların hangi tarihlerde erişilebileceği de belli olmuş bulunuyor. Totally Accurate Battle Simulator an itibariyle kütüphaneye dahil olmuş durumdayken; The Procession to Calvary ve Visage ise 7 Ekim'de eklenecek. Left 4 Dead yapımcılarından oluşan kadrosuyla, büyük bir kitle tarafından beklenen Back 4 Blood ve Destiny 2: Beyond Light ise 12 Ekim'de kütüphaneye dâhil olacak. Ring of Pain ve The Riftbreaker, 14 Ekim. Listenin son oyunu olan The Good Life ise 15 Ekim'de sisteme gelecek.

Back 4 Blood ve daha fazlası, Xbox Game Pass'e ekleniyor

Listede bulunan Back 4 Blood, The Riftbreaker ve The Good Life'ın piyasaya sürülür sürülmez Xbox Game Pass kütüphanesine dâhil olacağını belirtmekte fayda var. Şüphesiz ki listenin en çok beklenen yapımlarından bir tanesi olan Back 4 Blood, Left 4 Dead gibi co-op bir deneyim sunacak. Ülkemizdeki yüksek fiyatıyla oldukça ürkütücü görünen yapım, Game Pass sayesinde çok daha uygun bir hâle gelmiş gibi gözüküyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 10:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.10.2021 21:58
PlayStation Store fiyatlarını gördükçe gamepass a gıpta ile bakıyorum.
MK Okuru
MK Okuru 7.10.2021 09:39
exclusive oyunlar çıkana kadar gamepass takılıyorum. Exclisiveler birikince xboxu satıp ps ye geçiyorum. Her nesil böyle yapıyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Back 4 Blood ve daha fazlası, Xbox Game Pass'e ekleniyor
İlginizi Çekebilir