Bad Company 2 Limited Edition ayrıcalıkları

Salih Sarıyıldız 3.06.2010 - 12:31
Bad Company 2 Limited Edition ayrıcalıkları
DICE tarafından geliştirilen Battlefield: Bad Company 2'nin Limited Edition versiyonunun geleceği ve içeriğinin açıklanmasıyla birlikte yeni bir video yayımlandı. Videoda, Limited Edition'da bulunan ayrıcalıklar tanıtılıyor.

Videoda tanıtılan ayrıcalıklar şu şekilde sıralanmış:

• Gelişmiş Araç Zırhı - Bütün araç tiplerine monte edilmiş bu zırh paketi sayesinde, araçlar patlayıcılardan ve savaş başlıklarından daha az hasar alarak sağlam kalma ihtimalleri önemli ölçüde artacak.

• Araçta Üstün Ateş Gücü - Bütün zırhlı araçlara monte edilen bu ilave silah paketleri ile oldukça geniş alandaki hedef araçlar başarıyla nişan alınıp yok edilebilecekler.

• Araç Hareket Sensörü - Elektronik savaş ekipmanlarından biri olan bu sensör kullanılarak, araca yakın olan düşmanların yerleri tespit edilebilecek.

• İzleyici Fırlatma Tabancası - Fırlatılarak mıknatıs ile her hangi bir araca tutturulan bu izleyici sayesinde, diğer takım üyeleri bu hedefe kilitlenerek roket attığında hareket halindeki hedef görüş açısından çıksa dahi roket yerini buluyor.

• M1A1 Submachine Gun - Eski Battlefield oyuncularının elinden düşmeyen ve en güvendiği silahlardan biri olmayı başarmış bir klasik.

• M1911 Pistol - Oyuncuların favorisi, güçlü .45 kalibrelik tabanca.

Siz de bu ayrıcalıklara sahip olmak istiyorsanız, 2 Mart 2010'da Kuzey Amerika ve 5 Mart 2010 Avrupa çıkış tarihlerinde bir Limited Edition edinmelisiniz.



Not: Youtube videosudur.

Kaynak: www.fragland.net

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 08:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bad Company 2 Limited Edition ayrıcalıkları
İlginizi Çekebilir