Bad Piggies PC'ye doğru

Yiğit Teker 28.10.2012 - 11:22
Bilgisayarlarımıza kadar girdiler!
Bag Piggies oyunu artık PC çıkışını tamamlamış durumda. Oyun 9.99 pound gibi bir fiyat etiketiyle yurtdışı mağzalarında satışa başladı.

Oyunun içeriğini bilmeyenler için hemen anlatalım, Angry Birds'de ki domuzlarımız artık daha yaratıcı bir oyun sunuyor bizlere. Belirli bir alan içerisinde, size verilen malzemeleri kullanarak domuzcuklarımızı bitiş çizgisine sağ salim götürmenizi sağlayacak bir araç yapmanız gerekiyor. Her bölüm farkı malzemeler verirken kimi zaman karadan, kimi zaman ise havadan ulaşım yapmanız gerekiyor.

Merak edenler için firmanın yayımladığı video aşağıdadır, iyi seyirler.





Ceyda'nın Notu: Viiiiiiiiiiiii! Tamam bu ses nasıl yazılır bilemedim. Daha geçen günlerde bu kızgın kuşların ilk çıkan versiyonunu telefonuma "yeniden" yükledim ve yaklaşık 1 saat hiç durmadan kuş fırlattım. Bu aralar özellikle Android telefonlar için oyunlar üretmeye başlıyor firmalar. Gel gelelim bu oyunları PC ve PS gibi başka platformlara taşıdıklarında ne kadar başarılı olur hiç düşünmüyorlar. Tabi söz konusu para olunca tabi ki her şeyi yaparlar. Kendi düşüncem; bu oyunu oynarım. Çünkü bu sefer domuzlarla hoornk hoorrnk diye sesler dinlemek istiyorum. Niye mi? Bilmem. İstiyorum işte.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bad Piggies PC'ye doğru
İlginizi Çekebilir