Bahçeşehir Super Massive takımından finallerde üstün başarı geldi

Furkan Güler 2.10.2018 - 17:40
LoL Dünya Finali maçlarında ülkemizi temsil eden ekip rakip tanımıyor.

Dünya genelinde milyonlarca oyuncuya hitap eden League of Legends, e spor tarafı sayesinde de kendine özel bir kitle oluşturmayı başardı. Ülkemizde geçtiğimiz hafta düzenlenen Türkiye Büyük Finali'nde boy gösteren Bahçeşehir Super Massive takımı, finali kazanarak League of Legends'ın Dünya Finalleri'ne gitme hakkı kazanmıştı. Geçtiğimiz günlerdeyse finallerin grup aşaması başladı. Grup aşamasında ilk maçını LoL'ün güçlü takımlarından G2 ile yapan Bahçeşehir Super Massive, ezici bir üstünlükle galip geldi.

Bahçeşehir Super Massive, dünya finallerinde yenilgisiz bir şekilde yoluna devam ediyor

Sonrasındaysa yetenekli oyunculardan oluşan Ascension Gaming takımına karşı mücadele veren Bahçeşehir Super Massive, ilk dakikalarda geriye düşse de, sonrasında stratejik üstünlükle rakibini alt etmeyi başardı. Şu anda yenilgisiz bir şekilde yoluna devam eden Bahçeşehir Super Massive takımı, aldığı galibiyetler sayesinde takipçilerini sevindirdi. Ülkemizi dünya arenasında temsil eden Bahçeşehir Super Massive'e gelecek maçlarında başarılar diliyoruz.

Rekabet dolu maçlarla devam eden ve milyonlarca seyirciye ulaşan League of Legends Dünya Finalleri'ni canlı olarak Twitch'ten izleyebilirsiniz. Hatta Riot Games Türkiye ekibinin Türk oyuncular için Türkçe anlatımla birlikte tüm maçları sunduğunu da unutmadan belirtelim.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2024 06:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.10.2018 16:24
Insallah
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.10.2018 12:46
İnş SUP birinci olur amin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.10.2018 00:25
Paylaşım için teşekkürler. Kimse yazmamış ben emeğinize saygı duyduğumu belirteyim yorum yazmasak da devam.
<3
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bahçeşehir Super Massive eSpor takımından üstün başarı geldi
İlginizi Çekebilir