Bahçeşehir Üniversitesi, 21 Aralık'ta oyun ve espor etkinliği düzenliyor

Furkan Güler 21.12.2019 - 13:50
En uzun gecenin en uzun etkinliği

Geçtiğimiz sene BAU Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleştirilen, oyun severlerin bir araya gelerek 12 saat kesintisiz oyun oynadığı ve oyun kültürünün kampüs içerisinde sonuna kadar hissedildiği BAU ONLAN, yine yılın en uzun gecesi olan 21 Aralık’ta düzenlenecek. Bu yıl, Galata Kulesi’nin yanında birçok tarihi mekanın yakınında olan Bahçeşehir Üniversitesi Galata Kampüsü’nde gerçekleştirilecek olan BAU ONLAN 2’de sınırsız oyun, eğlence ve espor, üniversite öğrencileri, influencerlar ve davetlileri bekliyor olacak. 

Bahçeşehir Üniversitesi, 21 Aralık'ta oyun ve espor etkinliği düzenliyor

Üniversite Kulüpleri ile Gece Çok Uzun Olacak

Üniversite kulüplerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilecek olan etkinlikte, LAN partilerinden, yemek yarışmalarına, bayrak kapma oyunlarından, masa oyunlarına, VR'dan ödüllü turnuvalara kadar birbirinden farklı onlarca aktivite ile birlikte en uzun gecede en uzun eğlence yine burada olacak. Ayrıca farklı üniversitelerden davet edilen üniversite espor kulüpleri arasında gerçekleşecek FIFA 2020 turnuvasında ise heyecan, hırs ve mücadele doruk noktasında olacak. 

21 Aralık saat 21:00’da BAU Esports’un Twitch kanalından başlayacak olan canlı yayın ile etkinlik alanına gelemeyenler de eğlencenin, oyunların ve esporun tadına sonuna kadar varabilecek. 

Influencerlar, Rap Sanatçıları ve Youtuberlar da BAU ONLAN 2’de

Yılın en uzun gecesinde Bahçeşehir Üniversitesi Galata Kampüsü’nde gerçekleşecek olan yılın en uzun oyun, espor ve eğlence etkinliğinde birçok influencer, rap sanatçıları ve youtuberlar da olacak. Hem etkinliklere katılacak hem de takipçileri ile birlikte sabahın ilk ışıklarına kadar vakit geçirebilecekler. 

Gecenin Bilet Satış Gelirleri ile İhtiyaç Sahibi Bir Okula Yardımda Bulunacaklar

Bahçeşehir Üniversitesi öğrenci dekanı Tanzer Ercanpolat’ın 18 Aralık tarihinde ani ve üzücü vefatından sonra öğrenci kulüpleri, hocalarının adını yaşatmak için etkinliğin bilet ve sponsor gelirlerinden elde edilecek gelirle, ihtiyaç sahibi bir okula yardımda bulunacaklar. BAU ONLAN 2’nin hayata geçirilmesi ve bağış toplanması konusunda büyük destekleri olan Tanzer Ercanpolat’ın son isteğini de böylece gerçekleştirmiş olacaklar. 

Bahçeşehir Üniversitesi mensubu olan öğrenciler, mezunlar ya da çalışanlar, geceye katılmak için https://bit.ly/bauonlan2 adresinden biletlerini satın alabilirler.

Yılın en uzun gecesinde gerçekleşecek olan BAU ONLAN 2 etkinliğinde, üniversite gençlerini, esporu ve oyun sektörünü destekleyen Gaming in Turkey, Sony Playstation, Redbull, Only a Gamer, Adeks, ASUS ROG, Logitech, Twitch Student ve Black Desert‘da Galata Kampüsü’nde yer alacak. 

BAU ONLAN 2 için Galata Kampüsü’nde etkinlik alanı kapıları saat 19:00’da açılacak ve sabaha kadar kesintisiz oyun, espor ve eğlenceye ev sahipliği yapılacak. BAU ONLAN ile ilgili daha fazla bilgiye, sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bahçeşehir Üniversitesi, 21 Aralık'ta oyun ve espor etkinliği düzenliyor
İlginizi Çekebilir