Baldur’s Gate 3 bu yıl çıkabilir

Kağan Depboylu 16.02.2020 - 12:26
Baldur's Gate 3, 2020 yılında piyasaya çıkabilir! Google topluluk bülteninde paylaşılan bilgiler, oyunun bu yıl içinde çıkabileceğini gösteriyor.

Stadia'nin topluluk bloglarında paylaşılan bir bilgiye göre, Baldur’s Gate 3 bu yıl içerisinde çıkabilir. Baldur’s Gate 3'ün geliştiricisi olan Larian Studios, konu hakkında açıklamalarda bulundu. Geliştirici stüdyo, ortaya çıkan söylentileri yalanlamadı.

Google, Baldur’s Gate 3’ün çıkış tarihini sızdırmış olabilir

Google, geçtiğimiz günlerde Stadia’nın 2020 planlarına ilişkin bazı paylaşımlarda bulundu. Topluluk haber bülteninde yapılan bu paylaşımlar, 2020 içinde çıkması planlanan pek çok oyunu dair bilgiler içeriyordu.  Yapılan paylaşımlardan biri de şu şekildeydi: “Şimdiden Doom: Eternal, Get Packed,  Orcs Must Die! 3, Baldurs Gate 3 gibi pek çok oyunun Stadia’ya çıkışını bekliyorsunuz…”

Bu açıklamayla beraber, Baldur’s Gate 3’ün çıkış tarihine ilişkin ilk defa somut bir bilgi edinmiş olduk. İlgili paylaşımın hızla yayılmasının ardından Larian Studios bazı açıklamalarda bulundu. “Henüz çıkış dönemine ait kesin bir açıklama yapmış değiliz. Bahsi geçen bilgi, e-posta’ya yanlışlıkla eklendi.” Açıklamasında bulunan Larian, oyunun çıkış tarihi hakkında konuşmaktan kaçındı. Kartlarını kapalı oynamayı tercih eden stüdyo, paylaşılan bilgileri yalanlayan bir açıklamada da bulunmadı.

Baldur’s Gate 3 bu yıl çıkabilir

Bu ay sonunda Baldur’s Gate 3 hakkında bir duyuru geleceğini biliyoruz. Yapılacak olan duyuruda, çıkış tarihi hakkında net bir bilgi elde etmemiz mümkün. Oyun hakkında şimdiye kadar verilmiş olan detaylar oldukça kısıtlı ancak oyunun PC’ye ve Stadia’ya çıkacağı biliniyor. Baldur’ Gate 3, ayrıca co-op ve multiplayer özellikleri ile gelecek.

Önümüzdeki birkaç ay içerisinde Stadia’ya 3 adet süreli-özel oyun eklenecek. Lost Words: Beyond the Page, Sacks on Stacks (on Stacks) ve Spitlings önümüzdeki yaza kadar Stadia’ya yüklenmiş olacak. Bu zaman zarfında, A Serious Sam Collection ve Panzer Dragoon: Remake de Stadia’ya süresiz olarak dahil olcak. Baldur’s Gate 3, geçtiğimiz haziran ayında E3 sırasında, bir teaser videosu ile duyurulmuştu. cRPG sevdalısı pek çok oyuncuyu heyecanlandırmayı başaran duyurudan bu yana, oyun hakkında pek bir bilgi edinememiştik. Larian Studios daha önce Divinity: Original Sin serisi ile rüştünü ispat etmişti. Bu nedenle de RPG seven oyuncuların stüdyodan beklentileri hayli büyük. 27 Şubat’ta Baldur’s Gate 3’e dair yeni bilgiler öğrenme fırsatımız olacak. Bu tarihte, oyunun çıkış tarihine ilişkin kesin bir bilgi edinemesek de bir oynanış videosu  görmemiz mümkün.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 20:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.02.2020 16:52
çok erken..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.02.2020 14:06
Larian Studios'a güvenim tam
Kalan Karakter: 300 Gönder
Baldur’s Gate 3 bu yıl çıkabilir
İlginizi Çekebilir