Baldur's Gate 3 ödül veriyor

Taylan Bal 7.08.2023 - 10:38
Yılın en büyük oyunlarından biri olmaya aday Baldur's Gate 3, oyuncularına Twitch yayıncılarını izleterek ödüller kazandırıyor.

Larian Studios'un uzun süredir beklenen RPG oyunu Baldur's Gate 3, nihayet PC platformunda yayınlandı ve PS5 sürümü de yakında çıkacak. Erken erişim sürecinde üç yıldan fazla süren oyun, Steam sunucularını yoğun ilgiyle çökertmekte ve yılın en büyük oyunlarından biri olma yolunda inanılmaz bir şekilde ilerliyor.

Baldur's Gate 3'ün PC sürümü kutlanıyor

Baldur's Gate 3, PC platformunda başarılı bir çıkış yapmasını kutlamak için ücretsiz kozmetikler dağıtıyor. 17 Ağustos'a kadar oyuncular, Baldur's Gate 3 kategorisindeki herhangi bir Twitch yayıncısını iki saat izleyerek bir kamp kıyafeti seti kazanabilirler. 

Baldur's Gate 3'ün PC sürümü kutlanıyor

Bu mor tonlu kıyafet seti, Twitch'in simgesel mor renklendirmesini andırıyor ve her bir parçanın adı, yayın hizmetiyle ilgili esprili kelimeler içeriyor. Şık kıyafet seti toplamda dört parçadan oluşuyor. Aşağıdaki listede Baldur's Gate 3 için Twitch Drop ödüllerini görebilirsiniz:

  • Streamhopper Loafers: Şık koyu mor renkli ayakkabılar.
  • Channeler's Trunks: Üzerinde gümüş desen bulunan modaya uygun iç çamaşırları.
  • Periwinkle Undergarments: Adından da anlaşılacağı gibi pembemsi iç çamaşırları.
  • Chatterbox Tabard: İki farklı pofuduk mor renkli gömlek ve uyumlu mavi pantolon.

Twitch Drop kampanyası ile şık kozmetikler kazanabilirsiniz

Bu Twitch Drop ödüllerini kazanmak için oyuncuların öncelikle Larian ve Twitch hesaplarını bağlamaları gerekmektedir. Oyuncular bunu Larian Studios web sitesi üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirler. Hesaplarını bağladıktan sonra, oyuncular bu yayıncılardan herhangi birini iki saat izleyebilirler. Ödüllerini envanterlerinden talep ettikten sonra, eşyalar oyun içinde görünür hale geliyor.

Kamp kıyafetleri, Baldur's Gate 3'te oyun alanı ve bazı diğer yerlerde farklı bir kıyafet giymenizi sağlayan bir kozmetik sistemdir. Bu kozmetiklerin istatistikleri veya avantajları yok. Bu nedenle oyuncular istedikleri en sevdikleri kıyafetleri diledikleri gibi giyebilirler. Baldur's Gate 3, geniş kapsamlı incelemeler almakta ve oyuncular oyunu şu ana kadar gördüklerinden oldukça memnun. Divinity: Original Sin 2, Dungeons and Dragons veya RPG oyunları seven oyuncular, yılın en iyi oyunu adayları arasında yer alan bu oyunu kaçırmak istemeyecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 14:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Baldur's Gate 3 ödül veriyor
İlginizi Çekebilir