Balet olduğum için Death Stranding çekimlerinde zorlanmadım

Ahmet Özçilingir 21.05.2018 - 16:29
Mads Mikkelsen'den enteresan açıklamalar geldi.

Hideo Kojima'nın sabırsızlıkla beklenen yeni oyunu Death Stranding'de yer alan ünlü aktör Mads Mikkelsen'den enteresan açıklamalar geldi. Başarılı aktör Mikkelsen, oyunun motion capture çekimi sırasında çok zorlanmadığını, dans ve baledeki tecrübelerinin çekimlerdeki işini oldukça kolaylaştırdığını belirtti.

10 yıllık bale tecrübem sayesinde çekimlerde zorlanmadım

Başarılı aktör Mads Mikkelsen, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda sorulan soru üzerine ilginç açıklamalarda bulundu. Son projeniz Death Stranding'de yer almak, Hideo Kojima ile çalışmak nasıl bir duygu? Filmlerde çalışmaya benziyor mu? şeklindeki soru üzerine, ünlü oyuncu Mikkelsen; dans geçmişinin, özellikle oyunun motion capture çekimleri esnasında kendisine oldukça yardımcı olduğunu, 10 yıllık bale tecrübesinin çekimlerdeki zor hareketleri yapabilmesini kolaylaştırdığını belirtmiş. Kojima ile çalışmanın oldukça benzersiz bir tecrübe olduğunu aktaran Mikkelsen, bunun kesinlikle geleneksel sinema ile kıyaslanamayacak bir tecrübe olduğunu belirtti. Görünen o ki Kojima'nın yönetiminde aksiyon dolu sahneler bizi bekliyor.

Norman Reedus, Guillermo del Toro ve Mads Mikkelsenli kadrosuyla merakla beklenen Death Stranding'in yeni videosu E3 2018'de gösterilecek. Oyunun çıkış tarihi ise henüz bilinmiyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2018 18:02
parçala bizi hannibal reis.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.05.2018 00:09
umarım oyunda ara sahnede bale falan olmaz :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Balet olduğum için Death Stranding'in yapımında zorlanmadım
İlginizi Çekebilir