AR destekli balık tutma oyunu Fishing Strike'ın kayıtları başladı

Ersin Kılıç 2.02.2018 - 13:14
Fishing Strike için ön kayıtlar bugün başladı

Netmarble Games Corp, mobil cihazlar için hazırladığı yeni balık tutma oyunu Fishing Strike oyuncuları için ön kayıtları bugün başladığını duyurdu.

Geleceğin teknolojisi VR ve AR bir arada

Oyunun yayınlanacağı güne kadar geçecek sürede oyuncular, aralarında kaliteli bir tekne, Ahşap Kamış Olta Seti ve Platin Şans Kutusu da bulunan çeşitli oyun içi ödüller kazanacaklar. Tüm ödüller, Fishing Strike şubat ayı içinde iOS ve Android’te yayınlanacak.

Oyuncuların dünya çevresinde en iyi balıkları yakalama umuduyla olta sallayacağı Fishing Strike, yepyeni ve hiper gerçekçi bir mobil balık tutma deneyimi sunuyor. Oyun, avcı ile balık arasında, avcının eşsiz yetenekleri ile ekipmanların çok büyük bir rol oynadığı dinamik bir oyun stiline sahip.

Virtual Realty (VR) ve Augmented Reality (AR) teknolojilerini destekleyen ilk balık tutma oyunu olması ile oyunculara kendi akvaryumlarını VR ve AR odunda izleme olanağı sağlıyor. Dahası, eşsiz bir Akıllı Görüş sistemi sayesinde su altında dinamik görseller sunarak temiz sularda oyuncuların tutacakları balığı seçmelerine yardımcı oluyor.

Wemade Plus tarafından geliştirilip Netmarble Games Corp. tarafından yayınlanan Fishing Strike, tüm dünyada (Çin hariç) Şubat ayında Apple App Store ve Google Play aracılığıyla indirilebilecek. Fishing Strike hakkında daha fazla bilgi ve yepyeni tanıtım videosu, bir mini oyun ve karakterler ile balıkların tanıtımını içeren ön kayıt için https://fishingstrike.netmarble.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Basın Bülteni

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2018 23:59
Niye çin hariç ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Balık tutma oyunu Fishing Strike'ın kayıtları başladı
İlginizi Çekebilir