Bandai Namco, Dark Souls Remastered'da indirim olmayacağını belirtti

Mehmet Atilla Turan 12.01.2018 - 18:50
Halbuki güne iyi başlamıştık.

Bugün içerisinde heyecan dolu bir haberle Dark Souls: Remastered'ın, PC platformunda indirimle satışa çıkacağını belirtmiştik. Bu haber her ne kadar PC oyuncularını mutlu etse de, Bandai Namco, indirimin aslında var olmadığını belirtti.

İndirimin varlığı kısa sürdü

Dün Bandai Namco tarafından belirtilen fırsat, Steam'de ilk Dark Souls oyununa sahip olanlar için geçerliydi. %50 gibi büyük bir indirimin olması beklenen Dark Souls: Remastered, şimdiden, grafikleri ve oynanışı olmasa da, sevimdirmişti. Fakat Bandai Namco'nun temsilcisi, PC oyuncularına gelecek olan indirimden bahsetti. "Bana söyleyen bilgi, Dark Souls Remastered, hiçbir platformda indirimde olmayacak ve eski oyunlarla aynı fiyata sahip olacak." gibi bir cümleyle dün açıklananların doğru olmadığını belirtti.

Başka bir teori ise, Dark Souls'un ilk oyunu, Dark Souls III'ün ana motoruna uyarlanacağı idi. Dark Souls topluluğunda bilinen ve video çıkaran VaatiVidya, böyle bir olasılığın gerçekleşebileceğini Twitter'da yayınlamıştı. Bunu farkeden PCGamer ise, Bandai Namco'ya bu soruyu iletti, fakat Namco'dan aldığı cevap "Başka soruların cevabını vermeyi planlamıyoruz." oldu.

Her ne kadar mantıklı ve çekici bir fırsat olsa da, Dark Souls Remastered'daki %50 indirimin neden kaldırıldığı belli değil.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.02.2018 10:35
Ne DS3 motoru ne fiyat indirimi. Bu iş biraz yaş arkadaşlar... DS3 motoru olaydı iyiydi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.01.2018 18:50
Belli. Para!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.01.2018 19:04
almasınlar almayın kardeşim almayın,aptal oğlu aptallar gider oyunu bitirdiği halde çıktığı gibi alır sonra şikayet ederler,birşeye tepki göstermek istiyorsan o şeye tepki verme,çıkmamış gibi davran,bırakın kazlar ne halleri varsa görsünler
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bandai Namco, Dark Souls Remastered'ın indirim sözünden geri döndü
İlginizi Çekebilir