Banlanan Warzone oyuncuları Call of Duty Vanguard oynayamayacak.

Murathan Özlü 18.09.2021 - 22:30
Bazı Call of Duty oyuncularının internette paylaştığı bilgilere göre banlanan Warzone oyuncuları, Vanguard oynama şanslarını da yitirmiş olabilirler.

Call of Duty: Vanguard oynamak istiyorsanız, Warzone oynarken de dikkatli olmanız gerekebilir. Sosyal medyada- Twitter ,Discord  hatta hilecilerin kullandığı forumlar ve Discord sunucuları- yapılan paylaşımlara göre banlanan Warzone oyuncuları (hesap banı veya donanım banı fark etmeden) yaklaşan Vanguard betasından da banlanmış durumdalar. Hesap banları kişisel olarak hile kullanan kişilere uygulanırken, donanım banı  hile yapan oyuncuların farklı hesap ile oyuna girememeleri için uygulanıyor. 

Banlanan Warzone oyuncularının Vanguard'a elveda demesi gerekebilir

Activision-Blizzard geçtiğimiz Nisan ayında donanım banı yöntemini, Warzone için masaya yatırdıklarını belirtmişlerdi. Warzone, son dönemde online oyunlarda  artan hile kullanımından en fazla muzdarip olan oyunlardan biri. Activision oyuna akın eden hilecilere karşı oldukça sert önlemler alıyor.

Banlanan Warzone oyuncuları

Activision'ın yan kuruluşlarından Raven Software,  Ağustos ayında rekor sayıda hileciyi Warzone'dan banladığını ifade etmişti. Firma, geçtiğimiz ay günde 100 binden fazla oyuncuyu banladıkları dönemler olduğunu ifade ediyor. Hilekarlara karşı amansız bir savaş veren firmalardan Riot Games'de, Windows 11'de hile yapan Valorant oyuncularının bilgisayarlarını oyundan banlayacak bir sistem geliştirmişti. 

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 01:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2021 00:57
Betayi birkac saat oynadim, hic begenmedim. Atmosfer olsun, silahlar olsun olmamis bir oyun gibi duruyor. Harita tasarimlarina deginmem gerek cok begendim CoD zaten o konuda guzel isler cikariyor her zaman.
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2021 13:31
Cod 1 den ve diğer codlardan harita kopyalanıyor ve yeni diye sunuluyor. Neresi güzel ?
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2021 10:42
Her sene aynı shooter oyununa farklı harita ekliyor zaten. Bir zahmet haritası güzel olsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2021 12:45
Amaaan artik bf cod almam oynamamda , mp odakli , co op odaklo , hikayesi zayif oyunlardan gina geldi oynamiyorumda
Kalan Karakter: 300 Gönder
Banlanan Warzone oyuncuları Call of Duty Vanguard oynayamayacak.
İlginizi Çekebilir