Dragon Ball Fighter Z'ye yeni iki karakterin geleceği belirlendi

Mehmet Atilla Turan 19.02.2018 - 20:22
Tabii ki belirli bir ücret karşılığında.

Dragon Ball FighterZ, çıktığı gün yüksek oyuncu sayısı ve büyük turnuvalara hemen kabul edilmesiyle başarılı bir yapım olduğu direk kabul edilmişti. Diğer iki boyutlu dövüş oyunları gibi dikkat çekmeyi başaran Dragon Ball FighterZ'nin ilk eklenti paketi ise yapımcılar tarafından belli oldu.

Yeni karakterlere yol açın

Yapımcı Arc System Works, ilk eklenti paketinde bulunacak içeriklerden bahsetti. DragonBall serisi ile ünlü olmuş iki karakter olan Bardock ve Broly, yakın bir zaman içerisinde oyuna eklenecek ve oynanış, bir derece daha da fazlalaşacak. Ayrıca, Arc System Works tarafından belirtilenlere göre, gelecek karakterlerin bazı özel hamleleri açıklanmış bulunuyor. Saiyan olan Bardock'un özel gücü, Meteor Yağmuru adındaki güçlü hareket olacak ve isminden anlaşılacağı gibi yüksek hasar verecek. Bu özel hareketi kullanmak için ise üç adet barı doldurmamız gerecek. Diğer karakter olan Broly'de ise gücü daha çok kendinden alacak bir karakter, özel gücü kullanıldığında kendini Super Saiyan'a dönüştürecek ve düşmanlarına daha büyük hasarlar verebilecek.

Arc System Works, karakterlerin henüz yapım aşamasında olduğunu belirtti, yani Bardock ve Broly'nin ne zaman oyuna ekleneceği veya ne kadara satışa sunulacağı hakkında bir bilgi henüz yok.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 16:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bardock ve Broly, yakın zamanda Dragon Ball FighterZ'de olacak
İlginizi Çekebilir