Barry Dennen hayatını kaybetti

Furkan Güler 27.09.2017 - 13:46
Metal Gear Solid 2, Prince of Persia, Fallout: New Vegas ve DOTA 2 oyunlarında rol alan isim aramızdan ayrıldı.

PC oyuncularının severek oynadığı DOTA 2'nin karakterlerini seslendiren Barry Dennen, geride bıraktığımız gün hayatını kaybetti. Rubick, Phantom Lancer ve Chaos Knight'ın sesi olan Dennen'ın ölümüne DOTA 2 oyuncuları oldukça üzüldü. 79 yaşında hayatını kaybeden aktörün birden fazla sinema ve dizi performansı da bulunuyor. Titanic ve The Shining gibi büyük filmlerde rol alan oyuncunun DOTA 2 dışında diğer oyun karakterlerine de yer verdiğini belirtelim.

Oyuncular, Barry Dennen'ı yeri doldurulamayacak birisi olarak görüyor

Kendisine World of Warcraft, Final Fantast Type - 0 HD, Heavenly Sword, Infinity Blade 3, Dungeon Siege, Fallout: New Vegas, Dragon Age: Origins, Titan Quest, Prince of Persia ve Metal Gear Solid 2: Substance gibi oyunlarda rastlayabilirsiniz. Ayrıca bu saydığımız oyunların haricinde daha onlarca oyunda yan karakter olarak Barry Dennen'ın sesini duymak mümkün.

Yani kendisinin video oyunları endüstrisinde oldukça emeği bulunuyor. DOTA 2'nin fazla oyuncuya sahip olması sebebiyle büyük bir topluluğun tanıdığı Dennen'ı bundan sonra yeni oyunlarda duyamayacak olmamız oldukça üzücü bir durum halini aldı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 19:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.09.2017 21:22
Ragruesgat impacee. Diyemedim ama res in peace olayının italyanocası..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Barry Dennen hayatını kaybetti
İlginizi Çekebilir