Batman Arkham City Game of The Year Edition Playstore'da!

Merlinin Kazanı 14.11.2012 - 15:08
Yine Playstore'dan muhteşem bir fiyata
Rocksteady Studios’un başarılı aksiyon oyunu Batman Arkham City, 5 farklı içerik paketi ile sunulan Game of the Year paketi ile oyunseverler ile buluşuyor
 
Oyunseverler bu muhteşem pakete aylık 6TL’den başlayan taksitlerle Playstore’dan ulaşabiliyor.
 
Batman Arkham City Game of The Year Edition Playstore'da!
Rocksteady Studios tarafından geliştirilen Batman: Arkham City; Batman Arkham Asylum'un yoğun ve atmosferik temelini koruyarak, oyuncuları Gotham Şehri'nin hırsızları, gansterleri ve çılgın suç dehalarının yeni maksimum güvenlikli "evi" haline gelen Arkham City'ye gönderiyor.

Kara Şovalye olun - Batman: Arkham City, her bölümünde gelişmiş ve ilgi çekici oynanışıyla tamamen özgün bir Batman deneyimi sunuyor: yüksek etkili sokak dövüşleri, tırnak ısırtan gizlilik, çok boyutlu olay yeri incelemeleri, epik süper kötü adam karşılaşmaları ve Batman'in acılı psikolojisinden beklenmedik parçalar.

Catwoman olarak oynayın - Batman'in hikaye örgüsüyle pürüzsüz biçimde sarmalanan kendi hikayesiyle Catwoman, Batman: Arkham City'de tamamen oynanabilir bir karakter. Onun özel yetenekleri, dövüş hareketleri ve ekipmanları eksiksiz ve özel bir deneyim için ilgiyle tasarlandı.

Yeni Hikaye - Beş kez Emmy Ödülü kazanan Paul Dini, Batman: Arkham City için yazdığı yepyeni bir hikaye ile oyuncuları Gotham'ın hastalıklı kalbinin derinliklerine götürüyor.

Batman Arkham City Game of The Year Edition Playstore'da!
Game of the Year paketi ile gelen içerikler:
Catwoman Bundle Paketi
-Catwoman ile özel bir hikaye örgüsünde oynamak için Catwoman Bundle Paketi. Catwoman Bundle Paketi iki bonus Catwoman kostümüyle geliyor: Long Halloween Catwoman ve Animated Catwoman.

Nightwing Bundle Paketi
Tümüyle oynanabilir Nightwing karakteri. Kendi özel cihazları ve özel hareketleriyle birlikte gelen Nightwing, oyundaki mücadele haritalarında oynanabiliyor. Ayrıca pakette iki ekstra mücadele haritası bulunuyor: Wayne Manor ve Main Hall. Bu pakette ayrıca bir bonus Animated Nightwing karakter kostümü bulunuyor.

Robin Bundle Paketi
Tümüyle oynanabilir Robin karakteri. Kendi özel cihazları ve özel hareketleriyle birlikte gelen Robin, oyundaki mücadele haritalarında oynanabiliyor. Ayrıca pakette iki ekstra mücadele haritası bulunuyor: Black Mask ve Freight Train. Freight Train Escape mücadele haritası, 2 boyutlu bir düzlemde dövüş sunarak Arkham City'e özel bir yaklaşım getiriyor. Pakette ayrıca iki bonus karakter kostümü bulunuyor: Red Robin ve Animated Robin.

Arkham City Skins Paketi

Arkham City Skins Paketi yedi bonus Batman kostümü içeriyor: 1970s Batman, Year One Batman, The Dark Knight Returns, Earth One, Batman Beyond, Animated Batman ve Sinestro Corps Batman. Yedi Batman kostümü, ana hikayenin tamamlanmasının ardından hikaye bölümünde ve tüm haritalarda kullanılabiliyor.

- Basın Bülteni
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Batman Arkham City Game of The Year Edition Playstore'da!
İlginizi Çekebilir