Batman: Arkham City'de Calendar Man achievement'ı için üçüncü fırsat

Murat Halilbeyoğlu 27.12.2011 - 13:55
Takvimlerinizi kontrol edin
Batman: Arkham City şu sıralar en gözde oyunlardan. Oyunu ele geçirmiş kişiler büyük bir olasılıkla ana görevi çoktan bitirmiştir. Şimdi ise geriye bütün achievementlar ve yan görevlerle challange'lar bekliyor. İşte bunlardan bir tanesi de Calender Man ile ilgili.

Batman: Arkham City'de Calendar Man achievement'ı için üçüncü fırsat
Courthouse'un bodrum katındaki nezarethanede bulunan Calendar Man esasında oyunda hiç birşey yapmıyor ancak belli günlerde onunla konuştuğunuzda "Storyteller" adlı achiement'ı açabiliyorsunuz. Bunu yapmak için bir sene boyunca her ayın belli bir günü onunla konuşmanız gerekiyor. Bunlardan ilki 24 Kasım yani Şükran Günü'ydü. İkincisi ise 25 Aralık yani Noel'in başlangıcı. Bu iki fırsatı kaçırmış olanlar üzülmesin çünkü önünüzde daha uzun zaman var. Karşınıza çıkacak en erken fırsat 1 Ocak, yani yeni yılın ilk günü olacak. Eğer o gün Calender Man ile konuşursanız achievement'a başlamış olacaksınız ve eğer 12 ay boyunca belli günler kendisi ile konuştuğunuzda başarıya ulaşacaksınız. Bizden hatırlatması.

Calender Man'in yanına gidebilmek için Courthouse'un (Çift Yüz ve Kedi Kadın ile ilk karşılaştığınız yer) arka kapısından girip aşağıya inen merdivenlere yönelmelisiniz.
Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 22:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Batman: Arkham City'de Calendar Man achievement'ı için üçüncü fırsat
İlginizi Çekebilir