Batman: Arkham City'de neden çoklu oyuncu yok

Murat Halilbeyoğlu 18.03.2011 - 11:17
Rocksteady'den Dax Ginn en önemli nedenini söylüyor
Rocksteady Stüdyo'dan Dax Ginn çıkmasına henüz birkaç ay bulunun Batman: Arkham City'nin olup olmaması konusunda çok tartışılan multiplayer modu hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Ginn, oyuna bir multiplayer bileşeni hazırlasalardı o zaman ellerinde mükemmel bir oyun yerine iki vasat oyun olacağını söyledi.

"Bu tarz şeyleri mükemmelmiş gibi görebilirsiniz ancak işi yapmaya başladığınızda geliştirici gözüyle bakınca bu işin aslında birlikte çalışması gereken bir ekibi ikiye bölmek olduğunu fark edeceksiniz. Dolayısı ile güzel bir oyun yapmak yerine iki vasat oyun kotarmış olurduk."

Batman: Arkham City'de neden çoklu oyuncu yok
"Bizim amacımız eşi benzeri olmayan, muhteşem bir Batman oyunu yapmak ve bu tecrübenin tamamını tek kişilik oyuncu modunda yaşatmak. Diğer seçeneği çok düşündük ancak işin sonucunu tehlikeye atacağından korktuğumuz için vazgeçtik."

"Bu sıralar oyunlarda multiplayer'ın olması epey bir akım oldu ama sırf yapmak için de yapılacak bir iş değil bu. Eğer sizin oyununuza uymuyorsa bunu yapmak zorunda değilsiniz. Böyle bir şey yapmanız işin bütün heyecanını kaçırır ve sizin tutkuyla yapmaya çalıştığınız her şey mahvolur."

Batman: Arkham City'nin multiplayer'ı olacağı yönündeki söylentiler geçen sen başlamış ancak kısa zaman önce yapılan açıklamalar ile bu konu yapımcı firma tarafından yalanlanmıştı.
Yorumlar 18
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 23:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Batman: Arkham City'de neden çoklu oyuncu yok
İlginizi Çekebilir