Batman: Arkham City'de sokaklar bizim

Murat Halilbeyoğlu 31.03.2011 - 15:43
Rocksteady, sokakların oyunun esas mekanı olduğunu söyledi
Rocksteady firmasının PSM3 dergisine verdiği röportajda yeni gözdeleri Batman: Arkham City'nin %80'ininin sokaklarda geçeceğini belirtti.

Derginin son sayısına konuşan firma devam oyununda daha geniş bir dünya yaratmanın teknik açıdan devasa boyutta zorlayıcı bir iş olduğunu söylüyor.

Rocksteady Pazarlama Oyun Müdürü Dax Ginn "Belli görevler için iç mekanlara zorunlu olarak gireceksiniz ancak oyunun yüzde 80'inin de sokaklarda olacaksınız" diyor.

"Yani bu demektir ki oyuna başlar başlamaz yeni yarattığımız bu dünyayı keşfedebileceksiniz. Ancak sakın şunu düşünmeyin ki bunun hikayeye olumsuz bir etkisi olacak. Özgürlüğe odaklanmak hikayeyi boş vermek değildir. Hikaye hala bizim için birinci sırada."

Batman: Arkham City'de sokaklar bizim
"Amacımız sırf birilerinin hatırına daha büyük bir dünya oluşturmak değil. Onu içerikle de doldurmak istiyoruz ve bunun için Batman evreninden daha iyi bir şey olamaz."

"Ekipte 97 kişi var. İlk oyunda 65 kişi vardı. Daha büyük bir dünya oluşturmak için yeni sanatçılar, animatörler ve bu tarz kişileri ekibimize katmalıydık. Bu son iş teknik ve yaratıcılık açısından altından kalkılacak büyük bir iş haline geldi."
Yorumlar 18
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 17:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Batman: Arkham City'de sokaklar bizim
İlginizi Çekebilir