Batman: Arkham City'nin detayları kesinleşti

Murat Halilbeyoğlu 28.02.2011 - 12:00
İçerisinde bir kötü adam var ki...
Batman: Arkham City Amerikan medyasında yine kendini gösterdi ve oyun içeriği hakkında detaylı bilgiler verdi. Üstelik bunlardan bir tanesi bizim yaptığımız bir diğer haberle fena çakıştı. İşte Batman: Arkham City'nin kesinleşen detayları.

Geçen hafta yaptığımız Arkham City'de göremeyeceğiniz 21 kötü adam haberinden Calendar Man aslında Arkham City'de olacakmış. Ancak kendisi aktif olarak yer almayacak. Calendar Man'in durumu biraz değişik. Kendisi oyun sırasında hapiste olacak ve oyunu oynarken gerçek hayatta herhangi bir tatil gününde kendisini ziyaret ederseniz size ipuçları verecek. Daha ayrıntılı olmak gerekirse oyunu oynuyorsunuz ve tesadüfen o gün resmi bir tatile denk geldi (Amerika'daki tatillerden bahsediyoruz elbette ki) Eğer bu suçluyu o gün hücresinde ziyaret ederseniz size o tatil gününde işlediği suçlardan bahsedecekmiş.

Batman: Arkham City'nin detayları kesinleşti
Yakın zamanda gelecek olan basın demosunda örneğin, ünlü St. Patric's Day tatili bulunuyormuş. Batman oyunda GTA gibi milletin arabasını çalmayacak. Seyahat için kahramanımız özel silahlarını kullanarak yine etrafta sarkıp koşturacak ancak buna ek olarak Batman yeni oyunda ulaşım için helikopterlerden de yararlanabilecek.

Demoda alçaktan uçan helikopterlere grapping gun ile tutunup şehirde dolaşarak yardıma ihtiyacı olan masum sivilleri veya Riddler'ın ödüllerini arayabileceğiz.

Şehirde dolaşırken eninde sonunda "Person in Distress" mesajları alacaksınız. Bu mesajları kabul etmeniz sizi doğrudan bir yan göreve atacak.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 17:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Batman: Arkham City'nin detayları kesinleşti
İlginizi Çekebilir