Batman: Arkham City'ye Robin de uğrar mı?

Murat Halilbeyoğlu 27.05.2011 - 12:00
Akıllardaki yeni soru "Wonder Boy"
Batman'in Rocksteady şaheseri yeni serisinde ikinci oyuna bir kaç ay kaldı. Bu zaman zarfında da internette sürekli yeni oyunda olabilecek ve olması kesinleşen karakterlerle ilgili yorumlar ve tahminler yapılıyor.

Bu sabah sizlere Penguen'in olacağını kesinleştiğini belirtmiştik. şimdilerde ise IGN'in bir haberi işleri biraz daha heyecanlı konuma getirdi. Nitekim şimdiye kadar açıklanan karakterler her kötüler arasından olmuştu ancak sırada Batman'in bir müttefiki var; Robin.

Batman: Arkham City'ye Robin de uğrar mı?
Wonder Boy olarak da bilinen Robin her ne kadar bazı Batman hayranları tarafından beğenilmese de hikayeye ayrı bir hava katar.

2009 yılında çıkan Arkham Asylum oyunundaki Easter Egg'lerden bir tanesi Maxie Zeus'u kullanmak olmuştu. İlk oyundan beş kat daha büyük olacak olan Arkham City'de ise bir Easter Egg olması büyük olasılık ve bunun en büyük adayı da Robin.

Öncelikle Robin'in hikayesine kısaca bakacak olursak, gece kötülerle savaşma işinden bir günlük izin alan Bruce Wayne bir sirk gösterisine gider. Ünlü akrobat aile Grayson'ları izleyen Bruce Wayne talihsiz bir kazaya şahit olur ve ailedeki bir kişi hariç herkes hayatını kaybeder. Bunun üzerine Bruce Wayne bu genç adamı yanına alır ve onu eğitir.

Batman: Arkham City'deki bir demoda aşağıda yayımlanan bir poster göze çarpıyor. Posterde Uçan Grayson'ların gösterisinin reklamı yapılıyor, ancak posterin üstünde "İptal" damgası da mevcut.
Dolayısı ile yukarıda yazdığımız hikaye gerçekleşmiş.

Şimdi akıllardaki soru ise acaba genç Dick Grayson Wayne malikanesinden çıkıp kara şövalyeye yardım edecek mi göreceğiz.
Yorumlar 26
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Batman: Arkham City'ye Robin de uğrar mı?
İlginizi Çekebilir