Batman için Türkçe altyazılı video yayınlandı

Ersin Kılıç 1.11.2017 - 09:21
Karakter videolarında sırada Batman var

Warner Bros bir süredir Justice League: Adalet Birliği'nin tanıtımlarına ağırlık vermiş durumda. Bu bağlamda filmde yer alan karakterler için özel videolar ile karşımıza çıkmışlardı. Sırasıyla Flash, Aquaman, Cyborg ve Wonder Woman videolarının yayınlandığı film için sonunda Batman odaklı bir video da yayınlandı. Flash ile olan tanışma sahnesinin de yer aldığı bu tanıtım videosunda ayrıca Penguen'in de olduğu eski günlere olan özlem konusunda bir göndermeye de yer verilmiş.

Justice League: Adalet Birliği, 17 Kasım'da sinemalarda

Superman'e olanlardan sonra, insanlığa olan inancı, Bruce Wayne'in öncekilerden daha da güçlü bir düşmana karşı yeni arkadaşı Diana Prince'in de yardımını almasına neden olur. Batman ve Wonder Woman birlikte hareket ederek, yeni uyanan bir tehdide karşı, meta insanlardan oluşan bir takım oluştururlar.

Ancak, bu eşi benzeri görülmemiş kahramanlardan oluşan takıma rağmen Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) ve Flash (Ezra Miller) gezegeni bir felaketten kurtarmak için yine de geç kalmış olabilirler. “Justice League: Adalet Birliği” 17 Kasım’da, 3D, IMAX 3D ve Türkçe Dublaj seçenekleriyle sinemalarda.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 11:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2017 13:02
Hele dünyanın sonu gelse de, bu durumdan Justice League suçlansa, işte o zaman tadından yenmez :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Batman için Türkçe altyazılı video yayınlandı
İlginizi Çekebilir