Justice League filminde Ben Affleck setten Batarang çaldı.

Hakan Hervenik 20.11.2017 - 11:24
Warner Bros. şaka yapmıyor.

Justice League film setinde, enteresan hırsızlık girişimi ortaya çıktı. Ben Affleck'nin Batman rolünü bırakmak istediği hala gündemde. DC ile geleceği belirsiz olan ünlü geçtiğimiz günlerde The Late Show with Stephen Colbert'e konuk oldu ve Batman olmanın nasıl bir his olduğundan bahsetti. Bunun dışında Justice League ve Batman v Superman: Dawn of Justice film setlerindeki komik anılarını anlatan Ben Affleck, film setinden çaldığı Batarang'ler hakkında konuştu. Bildiğiniz üzere Batarang'ler Batman karakterinin kullandığı yarasa şeklindeki fırlatma bıçağı benzeri aletleri.

Ben Affleck, setten Batarang çalarsa

Ben Affleck, sonuçta Batman gibi büyük bir karaktere hayat verdiği için film setinden evine hatıra olarak bir şey götürmek istemiş ve ilk olarak tabi ki Batmobile'i düşünmüş. "Batmobile'i götürmek isterdim ama çok iyi koruyorlar" açıklamasında bulunan Affleck, sonrasında üç adet Batarang'i evine götürmeye karar vermiş. Justice League setinden evine götürdüğü Batarang'ler sette kayıp olarak Warner Bros. tarafından arandıktan sonra Affleck, Batarang'leri kendisinin aldığını söylemiş. Warner Bros.'da "Ne demek, al sende kalsın" demek yerine, Ben Affleck'ten Batarang'lerin parasını isteyerek evine faturasını yollamış. "Meğer, Batarang'ler çok pahalıymış" diyen Ben Affleck, Batarang'lerin parasını ödeyerek, koleksiyonuna eklemiş.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.11.2017 19:27
Ee yuh yani hani baterang sanki altından warner bros az da değil
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.11.2017 13:09
Bedavamı oynuyor tabiki ödeyecek iyi yapmış şirket
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.11.2017 22:47
Ayıp lan Warner Bros. Şu adamlar sayesinde kazanıyorsunuz ellerine ayaklarına kapanmanız lazım, ancak çingenelik.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.11.2017 12:18
Oyun tarafında EA neyse bu film tarafındada Warner bros o,böyle şerefsiz firma bunlar adam zaten bırakacak batman rolünü,5 para etmez firmaların sektöre hakim olması dünyadaki adaletsizliği birkez daha gözler önüne seriyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Batman, Justice League setinden Batarang çalarsa
İlginizi Çekebilir