Batman'in hatası sizi Gotham City'e götürüyor

Yiğit Teker 7.09.2012 - 15:58
Batman: Arkham City'de bulunan ufak bir hatayı kullanıp Gotham City üstünde uçuşa geçin.
Birçok kişinin çoktan bitirdiği Batman: Arkham City'de ufak bir oyun hatası bulunuyor. Dilerseniz bu hatayı kullanarak Gotham City'e geçebiliyorsunuz. Normalde uçarak şehrin surlarından çıkmaya çalıştığınızda, surların üstünden sizi ateş açılıyor ve karakteriniz istem dışı geri dönüyor. Fakat bu hatayı kullandığınızda surları geçmek sizin için imkansız olmaktan çıkıyor.

Batman'in hatası sizi Gotham City'e götürüyor
Oyun hatası ile şu şekilde işliyor. Oyunda herhangi bir ilan panasonun üstüne çıkıyorsunuz. Ucuna doğru ilerleyip buz bombalarınızı atmaya başlıyorsunuz. Durmadan 5 tuşuna basmanız durumunda (PC'de) karateriniz bunu seriye bağlıyor. Aralıksız buna devam ettiğinizde, karakterinizin panonun en ucuna doğru gittiğini ve sonra da yükselmeye başladığını göreceksiniz. Yeterli yüksekliğe geldiğinizde space tuşu ile kanatlarınızı açarak havada süzülmeye başlayın ve Arkham City surlarının üstünden geçin. Dikakt edin, eğer yeteri kadar yükselemezseniz ve uçmaya başlarsanız surlardan size yine ateş açılacak ve geri dönceksiniz. Bu durumda o kadar emeğiniz de boşa gitmiş olacak.

Surlardan geçtiğinizde ışıkları parlayan bir Gotham City sizi bekliyor. Sakın görüntüye kanmayın, şehir tasarlanmamış. Binaların içerisinden geçebiliyorsunuz. Şehir aslında yok.  Yolları bile sadece göstermelik olan şehirde yapabilceğiniz tek şey sıkılıp kendinizi bırakmanız. O zaman bile ölmediğiniz düşünülürse oyun loop'a giriyor ve Gotham City'e dönmek için oyundan çıkıp tekrar girmeniz gerekiyor.

Sizler için oyun hatasının bir videosunu hazırladık, iyi seyirler.


Yorumlar 36
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 10:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Batman'in hatası sizi Gotham City'e götürüyor
İlginizi Çekebilir