Battle of Immortals Türkiye'ye geliyor

Merlinin Kazanı 4.04.2013 - 14:34
Ölümsüz olmaya hazır mısınız?
Perfect World’un gizemli macera oyunu olan Battle of Immortals, hem Çin’de hem de deniz aşırı ülkelerde oyuncuların yoğun ilgisiyle karşılaşan bir oyun olma özelliği taşıyor. Türkiye’nin online oyun markası Joygame, tüm dünyada büyük ilgi gören bu oyunu Türkiye’ye getirerek Türk MMORPG tutkunlarını büyük bir serüvene davet ediyor. Mayıs ayında oyunseverlerle buluşacak olan oyun, heyecan dolu bir dünyaya girmenizi sağlayacak.

Battle of Immortals Türkiye'ye geliyor
Türkiye’de başarılı oyun yerelleştirme çalışmalarıyla da tanınan Joygame, Türkçeleştireceği ve lokalize edeceği Battle of Immortals’la oyunseverleri bilgisayar başına kilitleyecek. Özel seslendirme stüdyolarında, oyundaki tüm konuşmaların Türkçe seslendirilmesinin yanı sıra oyun içerisinde farklı dillerde gözüken tüm grafik ve yazılar tamamen Türkçeleştirilecek. Joygame tarafından Türk oyuncularla buluşturulacak olan Battle of Immortals oyunu kullanıcılara görsel bir şölen sunacak.

Bu Oyunda Ölümsüzlük Var!
Battle of Immortals oyununda oyuncular, aşama kaydettikçe yeni özellikler kazanacak. Toplamda altı sınıfın bulunduğu oyunda dokuz ana bölümden oluşan senaryoda yüzlerce görev, eşya, binek ve yardımcı karakterler, bu mücadelede Türk MMORPG oyuncularının yardımcıları olacak.

Battle of Immortals Türkiye'ye geliyor
Birçok mitolojik ve fantastik karakterin hikâyesini zenginleştirdiği Battle of Immortal’s oyununda evrenin ölümsüz tanrıları, Ejder Kral’ın karanlık düzenini sona erdirmek için mücadele edecek. Battle of Immortals’da, Türk oyuncuların ilgisini çekecek birçok oyun tipi, özel görevler ve eşyalar da oyunla birlikte gelecek.

- Basın Bülteni
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 18:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battle of Immortals Türkiye'ye geliyor
İlginizi Çekebilir