Battle Royale oyunu Darwin Project Steam üzerinde ücretsiz oldu

Hürkan Çalışkan 21.04.2018 - 13:20
Battle royale evreni her geçen gün biraz daha genişliyor.

Scavengers Studio’nun geliştirdiği battle royale oyunu Darwin Project, 20 Nisan itibari ile Steam’da ücretsiz oldu. Aslında oyun geçtiğimiz Mart ayı başında, Steam Early Access ve Xbox One Oyun Önizlemesi’nde 15 USD doları karşılığında piyasaya sunuldu. Ancak Scavengers Studio’ya göre, bazı bölgelerde sunucuları dolduracak yeterli oyuncu sayısına ulaşılamamıştı. Ulaşabildiği tüm oyunculara ulaşmak isteyen geliştirici, bu yüzden oyunu planlanandan daha erken serbest bıraktıklarını belirtti.

Oyunun mümkün olduğunca çok oyuncuya ulaşmasını istiyoruz

Darwin Project’in fiyatlandırma değişikliği şuan için Steam’a yansıtılmış olsa da, Xbox One üzerinde hala 15 USD doları olarak listeleniyor. Oyunun konsol sürümünde de ücretsiz olup olmayacağı sorulan Scavengers Studio, Darwin Project hakkında yakında Xbox One için daha fazla şey paylaşacaklarını belirtti.

Eğer Darwin Project’i daha önceden satın aldıysanız, 24 Nisan’da envanterinize bir avuç dolusu ürün gönderilecek. Geliştirici aynı gün içerisinde yeni kozmetik ürünleri de tanıtacak. Bu ürünler gerçek para ile satın alınabilirken, büyük çoğunluğu da oyunda ilerleyerek elde edilebilecek. Oyunu merak ediyorsanız, şuan  Steam üzerinden ücretsiz elde edebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 06:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battle Royale oyunu Darwin Project Steam üzerinde ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir