Battleborn'un ilk hikaye DLC'si bugün çıkıyor

Hürcan Köse 14.10.2016 - 10:54
Üstelik yeni fragman da yayınlandı
Çıkmadan önce çok eğlenceli reklam kampanyaları ile kafalarımıza kazınan, daha sonrasında çıkışı ile birlikte Overwatch'ın büyük yükü altında ezilen Battleborn aslında bayağı yanlış anlaşılmış bir oyundu.

Şahsen oynarken çok eğleniyor ve yaşattığı zorluklar bayağı hoşuma gidiyordu. Ancak gearbox'un oyunu 'bir başına bırakması' sebebiyle Battleborn çok kısa sürede tükendi ve tarihin tozlu sayfalarına karıştı. Çıkışının üzerinden kaç ay geçti, ilk DLC daha yeni geliyor. Bu gerçekten kabul edilebilir gibi değil.

Yine de hala Battleborn oynamak istiyorsanız, ya da oynamak için DLC'yi bekliyorduysanız, işte size fırsat. Attikus and the Thrall Rebellion adlı yeni hikaye DLC'si Attikus'un Jennerit İmparatorluğu içinde yarattığı devrimi konu alıyor. 2K'in açıklamasına göre sürekli olarak değişen ödüller ve yenilenen diyaloglar sayesinde görevler tekrar oynanabilirliğe sahipmiş. Ancak oyuncuların Battleborn'dan çok daha fazlasını istediği gün gibi ortada. Gearbox ve 2K, Battleborn'u geliştirmek adına sağlam adımlar atmazsa çok yakında oyunu kimse oynamıyor olacak. İyi seyirler!

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 14:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.10.2016 15:41
" Çıkışının üzerinden kaç ay geçti, ilk DLC daha yeni geliyor. Bu gerçekten kabul edilebilir gibi değil." Vay be bu duruma da mı düşecektik :'( Kabullenmişiz resmen... Yakayım mı Hürcan?

---------------------------------------

YAK YAK YAK
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.10.2016 13:27
çöp. para vereceksem overwatchingoyu alırım vermiceksem de palandingilleri oynarım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battleborn'un ilk hikaye DLC'si bugün çıkıyor
İlginizi Çekebilir