Battleborn'un maliyeti, Borderlands 1 ve 2'nin toplamından da büyük

Hürcan Köse 23.02.2016 - 17:39
Yeni Brothers in Arms oyunu da yoldaymış!
Gearbox'un başkanı Randy Pitchford yaptığı yeni açıklamayla yeni oyunları hakkında birkaç yeni bilgi verdi. 5 ırktan 25 karakteri seçebildiğimiz ücretli, takım bazlı bir aksiyon oyunu olan Battleborn şimdiye kadar yapımcı firmanın üstünde en çok çalıştığı ve en çok parayı harcadığı oyun olmuş.

Borderlands 1 ve 2'ye harcadıkları eforun ve mali değerin toplamından daha da büyük değerler harcamışlar Battleborn için. Anlaşılan çok ama çok kaliteli bir oyun geliyor. Neredeyse Gearbox'un %80, yani 300 kişi civarı bir insan topluluğu bu oyun üzerinde çalışıyormuş.

Online savaşlarının yanı sıra, büyük ve etkileyici bir campaign moduna da sahip olacağını söyleyen Pitchford'a Gearbox'ın geri kalan %20'sinin ne yaptığı sorulunca kendisi güzel bir cevap veriyor. Yeni bir Brothers in Arms oyunu geliştiriliyormuş! Peki Borderlands ne olacak? Onun için de yeni fikirler mi düşünsek yoksa aynen böyle mi devam etsek diye fikir yürütüyorlarmış.

PlayStation 4'te kapalı alpha sürümüne katıldığım Battleborn oldukça eğlenceliydi. Bakalım çıktığında bizi ne gibi sürprizlerle karşılayacak!

Battleborn'un maliyeti, Borderlands 1 ve 2'nin toplamından da büyük
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battleborn'un maliyeti, Borderlands 1 ve 2'nin toplamından da büyük
İlginizi Çekebilir