Battlefield 2042 1. Sezon geliyor

Atıf Doğan Özcan 7.06.2022 - 16:40
Oyuncular tarafından tam anlamıyla bir hayal kırıklığı olarak karşılanan Battlefield 2042 1. Sezon hazırlıkları bitmek üzere işte sızan bazı önemli bilgiler.

Yapım çıkış dönemine kadar aşırı derecede heyecana sahip olsa da, çıktıktan sonra büyük bir çöküş yaşadı. Yapım ekibi Battlefield 2042 1. Sezon ile oyunu toparlamak istiyorlar. DICE ve EA tarafında lansman öncesinde verilen sözlerin tutulmasında büyük ölçüde sorunlar yaşandı ve bu konuda başarısız oldular.

Battlefield 2042 1. Sezon detayları çok heyecan yaratmadı

Yaşanılan bütün sorunların bir şekilde düzeltilmesi açısından Battlefield 2042 1. Sezon DICE ve EA için çok büyük önem arz ediyor. Test edilmesi amacıyla, yeni sezon içeriklerini çalışırken gören bazı kaynaklar gelecek olan sezondan hiç etkilenmediklerini açıkça belirttiler. Bilgiyi paylaşan Tom Henderson, BF2042 Sezon 1: Zero Hour’da yer alan bütün içeriklerin taslağını aldığını söyledi ve görünüşe göre ciddi bir hayal kırıklığı yaşanacağını sözlerine ekledi.

Henderson, 1. Sezon'un ana içerikleri arasında oyuna sadece yeni bir harita ve bir karakterin ekleneceğini söyledi. Çok önemli olmayan küçük detay olarak da İki yeni silah ve iki yeni helikopter de oyuna getirilecekler arasında. Bu bilgi EA tarafından resmi olarak onaylanmadı ama gelecek olan sezon görünüşe göre oyuncular için çok fazla hüsran yaratacak türden.
Battlefield 2042 1. Sezon geliyor
Henderson, 1.Sezon içeriğine erişimi olan kişilerin zaten bazı büyük teknik sorunlar yaşadığını ve oyunu tam anlamıyla oynayamadıklarını belirtti. DICE, Battlefield 2042’den çok büyük dersler çıkarttıklarını söylerken Henderson’ın iddiaları eğer doğruysa stüdyo, oyunu mevcut haliyle tutmakta çok fazlasıyla zorlanıyor gibi görünüyor.
Yapımcı, Battlefield 2042 için geliştirmeler yapıp oyuncuları memnun etmek yerine, sadece oyunu çalışır halde tutabilmek adına çok sayıda düzeltmeyi ve yamayı çıkartmak zorunda kaldı. Oyun Nisan ayı başında Steam’de eş zamanlı olarak 1.000’den az oyuncuya sahipti ve iddialar doğruysa 1.Sezon oyuncuları geri çekmeye yetmeyecek gibi görünüyor.
Geçtiğimiz günlerde de DICE tarafından artık Battlefield 2042 için Hard Zone modu desteklenmeyecek açıklaması gelmişti.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 03:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2022 21:46
Benim için bf4ten bu yana en keyifli bf oyunu bu açıkçası ki bf4 hala daha iyidir bana göre. Oyuncu bulma konusunda sıkıntı olmasa ayıla bayıla oynarım bakalım yeni sezon ile belki düzelir bir şeyler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield 2042 1. Sezon geliyor
İlginizi Çekebilir