Battlefield 2042 Shutdown oyun modu detayları

Tunay Şahin 11.04.2023 - 15:31
DICE podcast'inde Leviathan Rising etkinliğinin detayları paylaştı. Battlefield 2042 Shutdown oyun modu için genel bir bakış sundu.

DICE en son Inside Battlefield podcast'ini yayınladı. Bölümde, bu hafta Leviathan Rising etkinliğiyle birlikte gelecek olan Battlefield 2042 Shutdown oyun modu detaylarına yer verildi.

Battlefield 2042 Shutdown oyun modu nele sunacak?

Shutdown oyun modu, Battlefield'ı deneyimlemeniz için yeni yollar sunan mekanikler içeriyor. EA tarafından sunulan bilgilere göre sistem aşağıdaki şekilde işleyecek:

Defend, Locate & Disable: Mızrak Taşıyıcılarının yerini belirleyerek ortadan kaldırmamız  gerekiyor. Aynı zamanda sizin taşıyıcınızı da korumalı, bir şekilde o düşerse hemen görevi devralmalısınız. Bir nevi capture the flag tarzı bir oyun ancak anladığımız kadarı ile kazanan ekip olabilmek için kimseyi geride bırakmamamız gerekiyor.

Play The Objective: Mızrak taşıyıcınız hayatta kaldığı sürece para kazanacaksınız. Bayrak taşıyıcısının işinin çok zor olacağı kesin.

Battlefield 2042 Shutdown oyun modu nele sunacak?

Shut It Down: Yerleştirilen bir Mızrak bir hedefte yeterli puanı aldıktan bir süre sonra puan vermeyi kesiyor. Bu da yaklaşık 70 saniyeye karşılık gelen bir süre. Bu sebeple onu farklı bir hedefe taşımanız gerekecek. Ancak bu da düşmanınıza daha yakın noktalara taşınmanız anlamına geliyor.

Secure Victory: Hem Saldırgan hem de Savunmacı olarak bir tur oynayacaksınız. İlk tur sona erdiğinde taraf değiştirecek ve yeniden konuşlanacaksınız. Bu hızlı tempolu maçlarda savaşırken Saldıran taraf olarak en fazla puanı toplayarak zaferi güvence altına almanız gerekiyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield 2042 Shutdown oyun modu detayları
İlginizi Çekebilir