Battlefield 2042'nin Yeni Sezonu Turning Point Başlıyor

Basın Bülteni 13.03.2024 - 14:53
Battlefield 2042'nin 7. Sezonu Turning Point, yeni haritalar, silahlar ve bir araçla birlikte 19 Mart'ta başlıyor.

Battlefield 2042'nin 7. Sezonu "Turning Point", 19 Mart'ta oyuncuları Şili'nin Atacama Çölü'nde geçen büyük bir güç mücadelesine davet ediyor. Bu yeni sezon, iki yeni harita, bir yeni araç, yeni silahlar, bir yeni cihaz ve oyun oynanışında iyileştirmeler sunuyor. Tüm BF 2042 oyuncuları, 21 Mart'tan 24 Mart'a kadar bu heyecan verici içeriği ücretsiz olarak deneyimleme fırsatı bulacak.

Battlefield 2042'nin Yeni Sezonu Turning Point Başlıyor: Şili'de Büyük Güç Mücadelesi

"Turning Point" sezonunun odak noktası, yeni Haven haritası olacak. Şili'nin Atacama Çölü'nde geçen bu harita, Rus kuvvetlerinin Bin Yaprak Koalisyonu ile ittifak yaparak hayati önem taşıyan bir su rezervini ele geçirmeye çalıştıkları kanunsuz bir kontrol savaşına sahne oluyor. Haven, şehir savaşına dayalı ortamıyla piyade ve araç savaşlarının bir karışımını içeriyor ve Battlefield serisinin geçmişindeki favori haritalarından ilham alıyor.

Sezonun silahları arasında, yakın mesafe savaşları için mükemmel bir seçenek olan AK 5C saldırı tüfeği; can yakıcı, yakın mesafeli çatışmalar için yıkıcı bir seçenek haline gelen SCZ-3 hafif makineli tüfek; ve kayış beslemeli cephaneyle uyumlu DFR Strife hafif makineli tüfek bulunuyor. Predator SRAW, hem kara hem de hava araçlarını devre dışı bırakmak ve ortadan kaldırmak için tasarlanmış tel güdümlü bir füze olarak dönüş yapıyor. Yeni XFAD-4 Draugr uzaktan kumandalı hava bombardıman uçağı ise EMP bombaları ve radar güdümlü füzelerle donatılmış olup, oyuna eklenti olarak geliyor.

Sezon Battle Pass'i, silahlar ve kullanışlı bir gadget'ın yanı sıra, düşmanlara göz dağı vermek için gereken birinci sınıf kozmetikler de sunuyor. Oyuncular, 1. Yıl Bileti Sahipleri ise Sezon 5 ve Sezon 6'daki tüm donanımların kilidini anında açma şansına sahip olacaklar.

İlerleyen dönemlerde oyuna eklenecek olan Stadium haritası, yoğun yakın mesafe çatışmaları sunacak ve oyuncuların en çok talep ettiği eklentilerden biri olarak öne çıkacak. Battlefield 2042'nin Ücretsiz Erişim dönemi, tüm platformlarda 21 Mart'tan 24 Mart'a kadar gerçekleşecek ve bu süre zarfında oyuncular, kazanılabilir tüm içeriklere erişim sağlayabilecekler.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 19:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.03.2024 19:20
2042 de 750 saat olan biri olarak. 2 map nedir arkadaş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield 2042'nin Yeni Sezonu Turning Point Başlıyor
İlginizi Çekebilir