Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Battlefield 3'de DX 11'li Frostbite 2 kullanılacak

Bu kez PC ve konsollar için eş zamanlı geliştiriliyor

Battlefield 3'de DX 11'li Frostbite 2 kullanılacak
DICE tarafından geliştirilen Battlefield 3 hakkında henüz pek detay yok. Zira EA Games de bu konuda şimdilik detay verilmesinden yana değil, ama yine de oyunun teknik yönüne dair ufak bilgi kırıntıları gelmeye başladı.

Battlefield 3'de DX 11'li Frostbite 2 kullanılacak

Hatırlarsanız Bad Company 2, PC için sonradan optimize edilmişti. Gelişmelere göre Battlefield 3 ise, hem PC, hem de konsollar için eş zamanlı olarak geliştiriliyor. Grafik motoru olarak Frostbite 2'yi kullanacak olan yapım, PC'de DX 11, çok çekirdekli işlemci desteği, multi-threading desteği ve 64 bit işletim sistemleri için de destek sağlayacak.

PC, PS3 ve X360 için geliştirilen Battlefield 3'ün detaylarının yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

Ayrıca DirectX 10 desteği de olacak.

0 puan
MO
MK Okuru

Bad company 2'nin müthiş bağlantı ve server sorunları vardı resmen verdiğim paraya acıdım.Yatıyor kenarda.

0 puan
MO
MK Okuru

@ykut, Tessalation başta olmak üzere Multithreading gibi çok önemli değişiklikler var. Işıklandırmadan çok ötesi yani dx11

0 puan
MO
MK Okuru

Hala oyun bilgisayarında xp kullanan mı kaldı? Evet DX10-11 arasında pek bir fark yok (oyuncu yönünden)

0 puan
@
@yKuT Simyacı

MK Okuru, 07.08.2010 20:48 sağol teşekkür ettim.baktımda video chip te falan karşılaştırmalarada ben öyle aralarında abartılacak kadar fark göremedim bu dx11-dx10 arasında hiçbir fark yok gibi sadece ışıklandırma daha iyi kullanılmış nasıl iştir bu anlamıyorum(-:

0 puan
MO
MK Okuru

@yKuT, 07.08.2010 12:03 (0) http://www.youtube.com/watch?v=6Wp4Y-u8-Qw burda amcam ingilizce açıklamasını yapıyor.. Ben grafiklerden çok içerik ve oynanışla ilgileniyorum..Arcade yapıdan sıyrılıp daha çok simile bi hale getirseler oyunu çok daha iyi olucak..

0 puan