Battlefield 3'te Saraybosna olabilir

Murat Halilbeyoğlu 13.05.2011 - 16:34
Merakla beklenen oyun Balkanlar'da mı başlayacak?
İnternette gözümüze çarpan bir dedikodu ilgimizi çekti. Nitekim Bosna Hersek'teki pek çok sitede ve portalda, çıkacak olan Battlefield 3 oyununun Saraybosna'da geçeceği iddia ediliyor.

Habere göre 2013'ün Bosna Hersek'inde henüz nedeni açıklanmayan çatışmalar başlar, oyunun hikayesi ise 2014'de geçer. Bizim de üyesi olduğumuz Amerikan Donanma kuvvetleri bu tarihte Bosna Hersek'e gelir. Buradaki sorunu giderdikten sonra oyunun hikayesi İran- Irak sınırına kayar. Üstelik bunun yanında içlerinde New York ve Paris'in de olduğu başka pek çok bölge de oyunda bulunacaktır.

Battlefield 3'te Saraybosna olabilir
Her ne kadar pek çok kişi Saraybosna'nın oyuna dahil edilmesinden memnun olurken bu bölgenin oyunun toplam süresinin kaçta kaçını oluşturacağı hakkında bir bilgi yok. Üstelik buradaki siyasal yapının da oyunda nasıl yansıtılacağı merak konusu. Geçen sene başlarında yaşanan Bosna'daki son savaştan sonra halen yarlarını sarmakta olan ülke için bu senaryo alternatif bir gelecekten çok yarı yarıya doğruyu içerecektir.

Elbette bunlar sadece dedikodu, ne kadar inanılır bilinmez. Öte yandan şu ana kadar oyunun tüm videoları İran-Irak sınırındaki olayları yansıttığından dolayı oyunun %90'ının bu bölgede geçeceğine emin gibiyiz. Bakalım DICE ve EA bu dedikoduya bir cevap verecek mi?
Yorumlar 20
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 14:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield 3'te Saraybosna olabilir
İlginizi Çekebilir