Battlefield 3'ün Bad Company'den ne farkı var?

Murat Halilbeyoğlu 28.03.2011 - 14:55
DICE'ın seriyi yayma tekniği Troedsson açıklıyor
Bu sabah yaptığımız DICE haberinde Games.on.Net aslı sitenin firmanın Genel Müdürü Karl Magnus Troedsson ile yaptığı röportajdan bazı bölümleri aktarmıştık. İlk haberimizde Troedsson her zamanki gibi sivri dilini kullanmış ve rakiplerinin yenilikçi hiçbir şey yapmadan sadece yerlerinde durduklarını belirtmişti.

Aynı röportajda Karl Magnus Troedsson'un değindiği, daha doğru sorulan soru üzerine açıkladığı bir nokta da Battelfield 3 ile Bad Company 2 arasındaki fark oldu. Karl'a göre Bad Company'nin komedi tadı onu diğer Battelfield serilerinden ayıran şey oldu. Bu konu hakkında ise yönetici "Bu farklıydı. Bu oyunu biraz daha, hani laçka demeyeyim de, biraz daha espirili bir dille yapmıştık" dedi.

"Dolayısı ile farklı olan şey oyunun tonuydu. Yine aynı şekilde Battlefield 3'ü Battlefield Bad Company 2'den ayıran da yine tonu olacak.

Battlefield 3'ün Bad Company'den ne farkı var?
Öte yandan röportajın başka bir noktasında Troedsson DICE'ın co-op ve tek kişilik modlarını oyuna koymalarının oyunu daha geniş bir kitleye taşımasına yarar sağladığını belirtti.

"Neden tek kişilik mod isteriz? Neden co-op mod isteriz? Çünkü doğal olarak ürünümüze daha fazla kişiyi katmak istiyoruz. Pek çok kişi doğrudan multiplayer'a atlamak istemiyor, önce oyunu bir tanıyıp daha sonra multiplayer'ı denemek istiyorlar."

"Hardcore online oyuncular o kadar önemsemiyor, doğrudan multiplayer'a giriyorlar, hatta belki tek kişilik oyuna dokunmuyorlar bile. Ancak biz oyunumuza çok daha fazla kişiyi çekmek istiyoruz, zaten bu seride sürekli farklı yöntemler izlememizin sebebi de bu."
Yorumlar 21
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 19:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield 3'ün Bad Company'den ne farkı var?
İlginizi Çekebilir