Battlefield 3'ün toplam oynanış süresi belli oldu

Murat Halilbeyoğlu 30.03.2011 - 12:02
Doya doya oynayalım diye
DICE'ın genel müdürü Karl Magnus Troddeson'dan firmanın yeni oyunu Battlefield 3 hakkında yeni bir açıklama geldi.

Troddeson yapılan bir röportajda yeni oyun hakkındaki soruları yanıtlarken oyunun tek kişilik modunun ne kadar süreceğine dair de bir bilgi verdi. Buna göre Battlefield 3'ün tek kişilik modu 12 saat sürecek.

Battlefield 3'ün toplam oynanış süresi belli oldu
Dün yine röportajından bir bölüm yayımladığımız Troddeson üçüncü oyunun diğerlerinden farkı olduğunu ve özellikle tek kişilik modu, ürünü daha fazlaya kitleye ulaştırmak istedikleri için geliştirdiklerini belirtmişti.

Hardcore online oyuncuların zaten bu tarz oyunlarda tek kişilik modu neredeyse hiç oynamadığından bahseden Troddeson, "Eğer oyununuzu multiplayer ağırlıklı yaparsanız o zaman belli bir kesim dışına yayamazsınız ancak her iki yönünü de dengeli bir şekilde güçlendirirseniz o zaman daha geniş kitleye yayılabilir. Bizim amacımız da oyunumuza daha fazla kişiyi davet edebilmek" demişti.

Bu arada önemli bir hatırlatma DICE, Battelfield 3'ün yeni videosunu BUGÜN ilerleyen saatlerde yayımlayacak. Elbette yayımlanır yayımlanmaz da buradan izleyebileceksiniz. Biz de en az sizin kadar heyecanlıyız.
Yorumlar 56
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield 3'ün toplam oynanış süresi belli oldu
İlginizi Çekebilir