Battlefield 5'te lootbox olup olmayacağı nihayet belli oldu

Furkan Güler 24.05.2018 - 14:37
Kutumda büyük hissediyorum.

DICE ekibinin üzerinde yaklaşık 2 senedir çalıştığı yeni Battlefield oyunu Battlefield 5, geride bıraktığımız gece nihayet tanıtıldı. Oyuncuları İkinci Dünya Savaşı zamanına götüreceği belirtilen yeni oyunda Premium Pass olmayacağı belirtilmişti. Şimdiye kadar çıkan çoğu Battlefield oyununa Premium Pass sistemini iliştiren geliştirici ekibin bu açıklamasından sonra EA Games'in ekstra olarak nasıl para kazanacağı merak ediliyordu. Bu yüzden oyuncular oyunda lootbox olacağını düşünmüştü.

Battlefield 5 içerisinde lotobox olacak mı?

Electronic Arts sözcüsü ise meraklı oyuncuların merakını gidermek için Battlefield 5'te lootbox olacağını, fakat bunun daha zararsız bir seviyede olacağını belirtti. Yani oyunda yer alan lootboxlar, sadece kozmetik içerikler ile doldurulacak. Yani oyunda Star Wars: Battlefront'ta olduğu gibi oyuncuları zora sokacak lootboxlar ile karşılaşmayacağız.

Tüm bunları ele aldığımızda oyunda fazlasıyla detaylı silah veya karakter geliştirmesi olacağını tahmin edebiliriz. Benzer durum Ubisoft'un FPS oyunu Rainbow: Six Siege'de de bulunuyor. Oyuncuya sadece kozmetik içerik sunan bu eşya kutuları sayesinde karakterinizi ve silahları detaylı bir şekilde kendi tarzınıza göre şekillendirebiliyorsunuz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 08:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield 5 içerisinde lootbox olup olmayacağı belli oldu
İlginizi Çekebilir