Battlefield 5'in Battle Royale Moduna iki kişilik mod gelecek

Ahmet Özçilingir 28.03.2019 - 16:49
Nisan ayı içinde yeni modun gelmesi bekleniyor

Battlefield 5'in merakla beklenen Battle Royale modu Firestorm dört kişilik mangalar halinde ya da tekli olarak oynanabiliyor. Ancak Nisan ayı içinde gelecek güncelleme ile birlikte, Firestorm modu ikişerli takımlar halinde de oynanabilecek. Nisan ayı güncellemesi Bölüm 3: Trial by Fire ile oyuna yeni özellikler eklenecek.

Battlefield 5'in Battle Royale Moduna ikişerli takımlar gelecek

Battlefield V’in 64 oyunculu battle royale deneyimi olan Firestorm,  oyuncuların beğenisini topladı. Yıkılabilir çevre, yer tahminli topçu saldırısı ve nokta atışı V-1 roketi gibi farklı oynanış mekanikleri oyuncuların beğenisini kazandı. Deniz hava ve kara taşıtlarının da yer aldığı Battle Royale modu 4'erli mangalar halinde ya da tek başına oynanabiliyordu. Ancak oyuna ikişerli mangaların da Nisan ayında ekleneceği açıklandı. EA'nin resmi internet sitesinde, Battlefield 5'e gelecek yeni güncellemelerle ilgili şu açıklama yapıldı.

"Firestorm, lansmandan sonra Tides of War kapsamında Nisan’da yayınlanacak Bölüm 3: Trial by Fire ile tüm Battlefield V oyuncuları için gelecek yeni özellikler ve geliştirmelerin yanı sıra İki Kişilik mod ile birlikte daha da büyüyecek."


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2019 10:33
İlk önce loot sistemini iyileştirsinler. Saçma sapan bir sistem var. Ne aldığın ne alacağın ne seçtiğin belli değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield 5'in Battle Royale Moduna iki kişilik mod gelecek
İlginizi Çekebilir