Battlefield 5'in özel sürüm içerikleri oyuna neler ekliyor?

Ahmet Özçilingir 6.06.2018 - 10:09
Premium pass yok ama...

Battlefield 5'in özel sürüm içerikleri neler? Battlefield serisini köklerine döndürmeye kararlı olan Dice Battlefield 5 ile serinin başladığı noktaya 2. dünya savaşına geri dönüyor.

Battlefield 5'in özel sürümleri neler?

EA'nin bu köklerden kastı sadece 2. dünya savaşı teması mı yoksa, oynanış olarak da daha takım oyunu odaklı bir oyun mu geliştiriyorlar bilemiyoruz. Ancak Dice'ın iddiası bu yönde. EA Battlefield 5 ile Premium Pass sistemini kaldırdıklarını açıklamıştı. Bunun yerine oyunda kozmetik ürün satışları olacak. Peki Battlefield 5'in özel paketlerinde neler var?

Enlister Teklifi

Battlefield V Açık Beta’yı oynama fırsatının yanı sıra oyunculara ilk haftadan itibaren ekstra asker özelleştirme seçenekleri, Özel Görevler ve ödüller veriyor

İndirme Askeri Teçhizatı: Battlefield V yayınlandığında oyundaki sekiz. Özel Asker Setlerinden birini seçerek birliklerinizi özelleştirin.

Özel Görevler: Özel Görevleri tamamlayarak ödül kazanın ve rekabette öne geçin.

Beş Adet Battlefield 1 Silahına Anında Erişim: Battlefield V’e Doğru geçiş periyodunda Battlefield 1’de kullanabileceğiniz en modern beş adet 1. Dünya Savaşı silahını açın.

Battlefield V Deluxe Sürüm

Battlefield V’e daha fazla teçhizat, özelleştirme ögesi ve Özel Görevler ile birlikte erken erişmek isteyen oyunculara:

Battlefield V Temel Oyuna Erken Erişim: Battlefield V temel oyunu ilk oynayan ve savaşa yön veren siz olun.

Beş Set İndirme Askeri Teçhizatı: İngiliz Özel Hava Hizmetleri ve Alman Hava İndirme birlikleriyle konuşlanırken sekiz Özel Asker Setinden beşini seçin.

Özel Görevler: İngiliz Özel Hava Hizmetleri’nin Alman hava üslerine yaptığı gerçek baskınlardan ve Alman Fallschirmjäger birliklerinin Kuzey Afrika kıyılarındaki hava üslerinde yaptığı savunmadan esinlenilen Görevlere katılın ve Başlangıç Görevleriyle savaş meydanlarında yeni yöntemlerle yeteneklerinizi test edip ödül kazanın.

Hava Köprüsü ile 20 Haftalık öge: Her biri bir özelleştirme ögesi içeren 20 haftalık Hava Köprüsü ile önemli ikmalleri elde edin.

Battlefield V Standart Sürüm

Ayrıca, yeni ve devam eden içeriklerle birlikte sevdiğiniz tüm Battlefield özelliklerini içeren Battlefield V Standart Sürüm de mevcut. Standard Sürüm’de şunları yapabilirsiniz:

64 Kişilik Çok Oyunculu Savaşa Katılın: Sınıfınızı seçip cephaneliğinizi kurarak Battlefield’ın eşsiz özellikleriyle şekillendireceğiniz topyekün savaşa katılın.

Savaş Meydanını Kullanın: Asker hareketi seti, tahkimatlar ve seyyar yıkım araçlarıyla savaş meydanında manevra yapın.

Bilinmeyen Savaş Hikayelerini Oynayın: Tek oyunculu Savaş Hikayeleri’ndeki global çatışma ortamında insanı drama tanık olun.

Savaşın Gelgitleri’ni Tecrübe Edin: Birliğinizle sürekli değişen savaş meydanlarında geçen ve her seferinde farklı olan bir serüvene katılın. Yeni savaş meydanlarının, görevlerin ve donanımların sizi beklediği kritik 2. Dünya Savaşı mevkilerinde yer alın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 21:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2018 15:01
5K ‘yı zorlucak grafiğe hazır olun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2018 14:43
5 tane battlefield oyunum(bc2 bf3 bf4 bf hl ve bf 1) var umarım alpha veya beta sürümü için bf v ön siparişi zorunlu kılmazlar :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield 5'in özel sürümleri ve ön sipariş kampanyaları neler?
İlginizi Çekebilir