Battlefield 5'te ilk etapta iki ordunun yer alacağı belirtildi

Ahmet Özçilingir 6.06.2018 - 13:30
Battlefield 5'ten yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Battlefield 5'te ilk etapta hangi orduların olacağı açıklandı. EA, Battlefield V ile, 2. Dünya Savaşı’nda gerçek bir yolculuğa çıkarmak istiyor.

Battlefield V'te hangi ordular olacak?

EA Battlefield 5 ile ilgili yeni bilgiler paylaşmaya devam ediyor.  "Sadece yeni mekanlar göstermek yerine, sizi bu destansı çatışmanın içine çekmek ve oynanışı değişime uğratmak istiyoruz; tıpkı savaş boyunca taktiklerin ve silahların değişmiş olduğu gibi. Bu yolculuğun bütününe Tides of War deniyor ve bu yolculuk sizin Bölüğünüzle başlıyor" denerek. Battlefield 5'in yeni oyun modu ile ilgili ayıntılar ve oyunda, ilk etapta hangi ülkelerin ordularının yer alacağı açıklandı. 

"Tarafların her birinde kişiselleştirilmiş bir tane Bölük (Company) oluşturabilirsiniz. Bu bölüklerin her birinde belirli sayıda asker, taşıt ve uçak olur. Multiplayer’da, oyunun ilk iki tarafı olan İngiliz ve Alman ordularıyla oynayabileceksiniz. Muhtemelen oyuna daha sonra gelecek olan genişleme paketleriyle birlikte ordu sayısı da artacaktır. EA daha önce oyundan Premium Pass'ın kaldırıldığını duyurmuştu dolayısıyla, oyuna gelecek olan içeriklere ücretsiz olarak erişilebilecek. EA kozmetik ürünleri para ile satmayı düşünüyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 14:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2018 21:07
gereksiz oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield 5'te ilk etapta iki ordunun yer alacağı açıklandı
İlginizi Çekebilir