Battlefield 6 duyurusu için gizemli mesajlar gönderilmeye başlandı

Ersin Kılıç 7.06.2021 - 01:40
Battlefield 6 duyurusuna hazırlanan EA Games ve DICE, bazı oyunculara ilginç notlar içeren mesajlar göndermeye başladı.

Battlefield 6 duyurusuna günler kala EA Games ve DICE ekibi PR çalışmalarına başlamış gibi gözüküyor. ard arda gelen sızıntılar hakkında hiçbir açıklama yapmayan EA Games geçtiğimiz günlerde oyunun 9 Haziran'da duyurulacağını açıklamış ve sadece logonun yer aldığı bir teaser yayınlamıştı. Tabi bu teaser videosunda 6 ibaresinin yer almaması yani logonun diret olarak battlefield olarak kalması da dikkat çekmişti. Geçtiğimiz saatlerden itibaren ise firma farklı bir tanıtım çalışmasının başlangıcını yaptı.

Battlefield 6, 9 Haziran'da duyurulacak

Battlefield resmi Twitter hesabı üzerinde bazı ünlü editör ve yayıncılara gizemli bir mesaj gönderilmiş. BFBulletin, Jack Frags gibi isimler Battlefield hesabından kendilerine gönderilen mesajı paylaşmaya başladılar

Mesaja baktığımızda yıl belirtilmeyen tarih ve bazı başlıklar dışında ilginç notlar görüyoruz. Bazı kısımları ise bozuk bırakılmış ve okunulması istenmemiş. Okunulabilen kısımlarda ise "Bazılarınız eve dönmek istiyor. Sana gerçeği söylemeliyim. Kaderimize razı mıyız? Bir silahı ateşleyebilirsen... sana ihtiyacımız var. Savaş eve giden tek yoldur.." ifadelerine yer verilmiş.

Battlefield 6 duyurusu için gizemli mesajlar gönderilmeye başlandı

Hatırlayacağınız gibi Battlefield 6 sızıntıları ilk olarak ekran görüntüleri ile başlamış, sonrasında ise bazı kısa videolar ortaya çıkmıştı. Battlefield 6 gelen ilk bilgilere göre ise oyunun 2030'lu yıllarda geçmesi bekleniyor. Gelişmiş araçlar ve günümüze yakın olsalar da farklı teknoloji ve silahlar ile karşılaşacağımız düşünülüyor. Yıkım konusunda oldukça iddialı olacağı belirtilen Battlefield 6'nın bir geçiş oyunu olacağı daha önceden açıklanmıştı. Yani oyun PC, PS5 ve Xbox Series X gibi platformların yanı sıra bir önceki nesil konsolları da es geçmeyecek. 

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2021 15:47
Herhangi bir bf oyununa girerseniz menüye girmeden önce ekranın aynı resimde ki gibi efektlerle dolu olduğu bir menü geliyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
System32
System32 8.06.2021 11:37
selamlar Merlin ekibi,
site tasarımında bir sorun mu var ? siteye her girdiğimde çerez sorunu yaşıyorum :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2021 11:02
Birden çok sızdırılma haberlerinden sonra şimdi de bu. Bir oyundan oynamadan gıcık alma olayı gerçekleşiyor. Sanki farklı zeki yaşam formlarıyla iletişim kurdular da insanlığa açıklamadan önce nabız yokluyorlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2021 09:57
Battlefield'den soğudum çok gazlıyorlar oyuncuları.
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2021 22:55
Bırak gazı EA'nın umrunda bile değil . . can sıkıntısından kendi kendine heyecan yaratıyor millet

Tanıtım fragmanı bile ertelenmiş oyunun

Dron var ben oynamam bunu diyenimi , teknolojimi olur savaş oyununda diyenimi her kafadan bir ses.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2021 18:46
Yeter artik duyura gelebe kadar su sacma sapan haberleri paylasmayin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield 6 duyurusu için gizemli mesajlar gönderilmeye başlandı
İlginizi Çekebilir