Battlefield 6 fragman sesleri sızdırıldı

Ersin Kılıç 7.05.2021 - 11:54
Geçtiğimiz günlerde ekran görüntüleri sızıntısı ile karşımıza çıkan Battlefield 6 fragman sesleri ile bir kez daha gündeme geldi.

Battlefield 6 fragman gösteriminin eli kulağında gibi gözüküyor. Her ne kadar geçtiğimiz yıl düzenlenen teknik demo gösteriminde yapım aşamasında olduğu açıklansa da Battlefield 6 duyurusu ile henüz karşılaşmadık. Buna rağmen özellikle son günlerde oyun ile ilgili çok fazla sızıntı yaşanmaya başladı. İlk olarak fragmanı izleme şansına sahip olan oyuncular bazı sahneler hakkında açıklama yapmış ve oyunun hayranları da bu sahneleri çizimlere dökmüştü. Hemen ardından ise geçtiğimiz günlerde Battlefield 6 ekran görüntülerinin sızdırılması ile karşılaşmıştık. Bugün ise enteresan bir şekilde oyunun fragman sesleri sızdırıldı.

Battlefield 6 fragmanı her an yayınlanabilir

Gelen bilgiler, ekran görüntüleri ve fragman seslerinin sızdırılmasının ardından Battlefield 6 fragmanının her an yayınlanabileceği de konuşuluyor. Tabi bu kadar çok sızıntı olunca büyük bir oyuncu kitlesi de yapılan bu sızıntıların bir nevi reklam çalışması olduğunu düşünüyorlar.

Çoklu oyuncu modunun 64'e 64 yani 128 kişi destekleyeceği belirtilen Battlefield 6 fragman seslerinin sızıntısı Reddit platformunda yapıldı. Paylaşılan bu seslere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Battlefield 6 fragman sesleri sızdırıldı

Sızdırılan fragman seslerini dinlediğimizde ise bizi yoğun sahne geçişine sahip bir fragmanın beklediğini söyleyebiliriz. Büyük çatışma anları dışında jet sesleri ve tabi ki yıkılan binalara dair gürültüleri de bu fragman seslerinde net olarak duyuyoruz. Son kısımda ise bir füze kalkışını andıran ses efektleri dikkat çekiyor. Zaten daha önce ekran görüntüleri sızıntısında ve gelen bilgilerde oyunun bir bölümünün uzayda geçebileceğine dair bilgiler verilmişti. Hatta ekran görüntülerinde büyük bir adada kalkmak üzere olan füzeleri de net bir şekilde görmüştük.

Battlefield 6'nın günümüzden 10 yıl sonrasında geçeceğine dair iddialar ortaya atılmıştı. Askeri robotlar, gelişmiş dronelar, jetler, helikopterler ve tanklar gibi yakın gelecekteki ekipmanları içereceği belirtilen oyunun hikaye modunda ayrıca taraf seçme gibi dinamiklere yer verileceği de belirtilmişti. 

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 01:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2021 08:44
Battlefield 1 in verdigi oynanış tatminini verebilir mi? Verirse alacagım. Gerisi hikaye benim icin. BF 5 tam bir hayal kırıklıgı idi.
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2021 22:01
bence bf5 bf1 den daha iyi di be.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2021 20:48
ne gizem kastınız be
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2021 18:13
Yan ilginç bir haber. Ses dosyasından pek bir şey anlayamadım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2021 17:27
çıkar işte fragmanı ne hype yaratıp duruyosun BF zaten bu sabit kitlen var hazır oyuncun yani hala bi heyecan yaratma peşindeler garip garip sızıntılarla
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ragnathor1.4.1
Ragnathor1.4.1 7.05.2021 16:52
arkadaş burada Battlefield serisinden bahsediyoruz bu kadar gizemli olmayı gerektirecek ne tür bir yenilik yapmış olabilir. Sadece iki şeyi başarabilmiş olabilme ihtimali var Birincisi 9. jenerasyonun hakkını fazlasıyla vermiş grafikler
ikincisi ise işin multiplayer kısmında oyun dünyasını derinden etkileyecek bir işe imza atmış olabilir ve ne yazık ki
en düşük ihtimaller olarak değerlendirebiliriz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield 6 fragman sesleri sızdırıldı
İlginizi Çekebilir