1/2

Battlefield Bad Company 2: Vietnam

Ali Osman Uz 24.12.2010 - 20:11
Yeni eklenti paketi ile Bad Company heyecanı Vietnam’a taşınıyor
Battlefield: Bad Company 2’nin sunduğu çoklu oyuncu ortamlarından sıkılanlar yaşadı, çünkü EA’in popüler oyunu için yeni bir eklenti paketi gelmek üzere.

Duyurulan eklenti paketiyle Bad Company 2 tutkunları, Vietnam atmosferini soluma fırsatı bulacak. Sadece multiplayer içeriği geliştirecek bu dijital içerik eklentisiyle oyuncular yeni silahlara, araçlara ve haritalara sahip olacak. Ayrıca o dönemin ayrıntılarını hatırlatan özel seslendirmeler ve müzikler de bu ek paket dahilinde olacak. Şimdi Battlefield Bad Company 2 oyuncularını bu pakette nelerin beklediğine dair ayrıntılara geçelim.

Ride of the Valkyries Eşliğinde Flamethrower Alevleri

Öncelikle eklenti dahilinde gelen müzikler arasında Wagner’in meşhur müziği Ride of the Valkyries’in de olacağını belirtelim. Dinlerken insanda saldırıya geçme etkisi oluşturan bu müzik yardımıyla oldukça heyecanlı taarruzlar gerçekleşecek gibi gözüküyor. Oyuna dahil edilecek Flamethrower (Alev silahı) ile birlikte püsküren alevlerin sesleri ve yanan düşmanların çığlıkları savaş ortamını inletecek. Ayrıca Vietnam Savaşı’nın yakın muharebe ortamını yansıtan bunaltıcı çatışmalarda sinematik ölüm kameralarına yer verilecek.

Battlefield Bad Company 2: Vietnam
Vietnam Modu içerisinde Battlefield: Bad Company 2’de kullanılan teknolojik malzemeler yerlerini dönemin imkanları dahilindeki yardımcı malzemelere bırakacak. Eklenti dahilindeki ortamlarda C4’ler, TNT’ler ile; sağlıkçıların elektro-şok cihazları şırıngalar ile; mühendislerin tamir kitleri ise, kaynak makineleri ile değiştirilecek. Yapılacak değişim sadece görsel tasarıma dayalı olacak. Bu mühimmat ve aletlerin oyun içindeki fonksiyonları ise aynı kalacak.

Silah tasarımları da dönemin imkanlarına uyum sağlayacak biçimde yenilenecek. Üzerinde "Make war, not love!" gibi ironik sloganlar bulunan silah tasarımlarının eklenti içerisinde olduğu da aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

Karakter modelleri American GLs ve North Vietnamese Army olarak iki taraf halinde değiştirilecek. Oyuna yansıtılacak olan bu iki tarafın kullanacağı silahlar ve araçlar sadece görsel olarak değil oyun mekaniği olarak da farklı karakteristiklerde sunulacak.