1/4

Battlefield Bad Company 2: Vietnam

Selçuk Fırat 28.12.2010 - 14:17
Savaş alanı şimdi de Vietnam'a taşınıyor!
Türkiye'de ve dünyada, PC platformunda Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam oyununu ilk kez deneme imkanı yakalayan [TURK]Clan ekibi, ilk izlenimlerini Merlin'in Kazanı ile paylaştı.

Selçuk Fırat ve arkadaşlarına, Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam hakkındaki görüşlerini bizlerle paylaştıkları için çok teşekkür ediyoruz!


Belki dikkatinizi çekmiştir, uzunca bir süredir Battefield Bad Company 2'nin o eşsiz dünyasında, savaşın nefesini ensesinde hisseden biz PC oyuncuları, oyundan ne zaman sıkılır olsak DICE hemen devreye giriyor ve oyunda bazı güncellemeler yapıyor. Bad Company 2'nin içeriğini sürekli güncel tutan DICE ve EA gerçekten de bu şahane içeriklerle oyundan sıkılanları özellikle son VIP Map Pack 7 güncellemesi ile bilgisayar başında eskisinden de sağlam şekilde tutmayı başardı.

Tüm bu yaşananlar arasında, Bad Company 2 üzerine kurulacak olan yeni bir multiplayer odaklı oyun duyurdu DICE ve EA. Bu yeni oyunun adı da VIETNAM. Bu duyuru ile birlikte ''Oyun, Bad Company 2'ye ek paket olarak hazırlanıyor'' haberi ile tüm Battlefield oyuncularını fena şekilde heyecanlandırdı DICE. Bad Company 2'nin o muhteşem dünyasından çıkıp biraz da eskiye dönmenin hiç de fena olmayacağı aşikar. Bol yeşillikli, büyük palmiyeler arasında diğer oyuncularla mücadele etmek gerçekten güzel olacaktır. Geniş sulak alanlar, tekneler, tanklar, helikopterler ve kalabalık piyade savaşı ile Vietnam bir ek paket olmasına rağmen adından oldukça bahsettirecektir.


Yeni oyunumuz da yine klasik dört sınıf olacak. Assault, Engineer, Medic ve Recon. Bu sınıflarda da Vietnam savaşında kullanılan ve o döneme ait 15 silah ve 6 kulanılabilir araç bulunacak. Dört haritada bu dört sınıfla ve diğer oyuncularla amansız bir mücadele başlayacak. İstersek Rus T-54 tankı ile düşmanımıza kan kusturacak, istersekte bir tekne kapıp sahilde ufak bir gezintiye çıkabileceğiz.

DICE ise daha şimdiden Vietnam içinde bulunan ve kilitli olan bir haritayı 69 milyon oyun içi aksiyon limitinin aşılması durumunda kullanıma sunacağını belirtti bile.