Battlefield Hardline ve Dead Space yapımcısı Papoutsis istifa etti!

Çağlar Avcıl 9.04.2015 - 09:09
Steve Papoutsis EA ile yollarını ayırdı
Görünüşe göre Visceral Games’in patronu Steve Papoutsis artık EA için çalışmıyor. Gelen haberler doğrultusunda Papoutsis’in Genel Müdür pozisyonundan istifa ettiği ve yerine Scott Probst, EA kurul üyelerinden birinin oğlunun geldiği belirtildi (Demek ki ahbap çavuş ilişkileri sadece bizle sınırlı değilmiş).

Battlefield Hardline ve Dead Space yapımcısı Papoutsis istifa etti!
Battlefield Hardline’ın serinin hayranları tarafından pek tutulmamasının ve beklentileri karşılayamamasının bu durumla bir ilgisi var mı, henüz bilmiyoruz ancak belli ki Papoutsis farklı bir kariyer arayışını seçmiş. Daha önce de Call of Duty Advanced Warfare yapımcısı Sledghemmer Games’in kurucuları da Dead Space 2’den sonra aynı yolu izleyerek Visceral Games’den ayrılarak koltuğu Papoutsis ’e devretmişlerdi.

Electronic Arts’tan bir temsilci Papoutsis'in istifasını "EA'e yaptığı katkılardan dolayı kendisine müteşekkiriz ve kendisine en iyi dileklerimizi sunuyoruz. Visceral Games ekibi Battlefield Hardline’ın genişletme paketlerine içerik üretmeye ve sonraki projeleri üzerinde çalışmaya devam edecekler" şeklinde yorumlayarak serinin hayranlarını da telkin etti.
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield Hardline ve Dead Space yapımcısı Papoutsis istifa etti!
İlginizi Çekebilir