Battlefield: Hardline'nın Robbery ek paketi detaylandı

Alperen Yüksel Altuğ 10.08.2015 - 09:09
Erkekseniz, bıçak gelin!
Geçtiğimiz yıl piyasada kendisini gösteren, ünlü Battlefield serisinin üvey evladı gibi muamele gören Battlefield: Hardline için geçtiğimiz ay yeni bir ek paket tanıtılmış idi.

Battlefield: Hardline Robbery isimli ek paket, Gamescom 2015 etkiliğinde oynanabilir bir halde stand noktalarında yerini aldı. Battlefield serisi ile bağdaşan ünlü isim Westie, yeni ek paketin oynanış videosunu bizlere sundu. Visceral Games, bu ek paket ile dört adet yeni silahın oyuna dahil edileceğini belirtmiş idi. Fakat ünlü isim, tam tamına onbir adet oyuna eklenen silahı gözler önüne serdi.

Bu silahlara baktığımız zaman ise, Battlefield 4'te bulunan silahların yanında; klasik ve yeni silahların oyunda yerini aldığını görmekteyiz. Ayrıca bu ek paket ile, Battlefield serisine yeni bir öldürme hareketi daha ekleniyor. Artık Hardline'da, bıçak fırlatma hareketi ile de düşman öldürme imkanı sunuluyor. Bu hareketin, ek paket dışında da kullanılabileceğini belirtelim.

Henüz tam tarih ve fiyat olarak netlik kazanmayan Robbery ek paketi, premium üyeler için Eylül ayında oynanabilir hale gelecek.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 13:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
KekoFPS
KekoFPS 11.08.2015 01:16
Bu oyun zaman kaybı DLC çıkarsa ne yazar lanet olası pislikler para uğruna serinin anasını ağlattılar aldık yine seri tamamlansın diye :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2015 20:44
50 liranın altına inmedikçe alınmaz , paraya yazık
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield: Hardline'nın Robbery ek paketi detaylandı
İlginizi Çekebilir