Battlefield Mobil oyunu önümüzdeki sene geliyor

Merlinin Kazanı 22.04.2021 - 17:34
EA ve Dice tarafından yapılan açıklamaya göre yeni bir Battlefield Mobil oyunu önümüzdeki sene içinde oyun severler ile buluşacak.

EA'in bloğunda yapılan açıklama sonrası yeni bir Battlefield Mobil oyunu için kollar sıvanmış durumda. DICE Genel Müdürü Oskar Gabrielson tarafından ypaılan açıklamaya göre, oyun çok kısa süre içinde tanıtılacak.

Battlefield Mobil oyunu önümüzdeki sene geliyor

Açıklamaya göre yeni Battlefield mobil oyunu, mevcut herhangi bir oyunun devamı ya da genişlemesi şeklinde olmayacak. Tamamen bağımsız bir yapım olarak karşımıza çıkacak. Testleri çoktan başlayan oyunla ilgili başka herhangi bir ayrıntı paylaşılmadı. Ancak PC ve konsollar için geliştirilen Battlefield ekibine, EA blog yazısı üzerinden, bir stüdyo daha katıldığını doğruladı: EA Gothenburg. İsveç stüdyosu "oyundaki teknolojiyi bir sonraki seviyeye taşıyor."

Battlefield Mobil oyunu önümüzdeki sene geliyor

Yapılan açıklamanın bir kısmını aşağıda bulabilirsiniz:

"Vizyonumuzda her zaman Battlefield’ı daha fazla platforma getirme fikri bulunuyordu. Bu nedenle, yıllar süren prototip aşamasının ardından, Industrial Toys’daki dostlarımızın, topyekün savaşı 2022’de akıllı telefonlara ve tabletlere getirecek bir Battlefield oyunu için DICE ekibiyle sıkı bir çalışma yürüttüğünü büyük bir mutlulukla duyurmak istiyorum.

Unutmayın, bu bağımsız bir oyun olacak. Konsol ve PC için yaptığımızdan tamamen farklı ve mobil platforma özel olarak tasarlanan bir oyun. Her yerde Battlefield oynama fikrini gerçekleştirecek, tam gelişmiş ve beceri temelli bir deneyim olmak üzere iToys tarafından sıfırdan yapılıyor. Bu mobil oyun önümüzdeki yılki lansmanı öncesinde şimdi test dönemine giriyor ve ayrıntıları yakında paylaşacağız.

Önümüzdeki iki Battlefield oyununu size göstermek için sabırsızlanıyorum."

Bize de Call of Duty Mobile karşısında atılan adımı bekleyip görmek kalıyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 12:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2021 10:46
Modern zamanda mı geçecek
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2021 12:59
Hilayeli olsa mükemmel olur codm gibi olmasın bu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield Mobil oyunu önümüzdeki sene geliyor
İlginizi Çekebilir