1/2

Battlefield: Play4Free

Mahmut Saral 20.11.2010 - 11:09
Savaş biter mi sandın?
Savaşı sınırlandırmayı sevmeyen FPS serisi Battlefield, yoluna tam gaz devam ediyor. Bad Company 2'nin çıkışının ardından harita paketleri hazırlamayı sürdüren yapımcılar, kısa süre sonra da Vietnam isimli DLC paketini konsollar ve PC için satışa sunacak. DICE, bu pakette sadece online oynanış üzerinde çalışırken, stüdyonun asıl elleri ise, Battlefield 3 üzerinde çalışıyor. Bitmedi, listeye Play4Free'yi de ekleyelim. EA'in geçtiğimiz günlerde duyurduğu bu yeni oyun, PC platformunda ücretsiz oynanabilecek bir online FPS.

Battlefield: Play4Free
Bedava mermi

Play4Free için Battlefield 2'nin yeniden hazırlanan bir versiyonu yakıştırmasını yapabiliriz. Zira yayımlanan ilk videolara göz attıysanız, aradaki benzerliği siz de rahatlıkla fark etmişsinizdir. Zaten yapımcılar da bu konuda aksini iddia etmiyor. Oyunumuz, sadece online modlar barındıracak, herhangi bir senaryo görevi bulundurmayacak.

Battlefield: Play4Free
Hemen sınıflarımıza göz gezdirelim. Haliyle bir karakter sınıfı seçmeli ve seçimlerimiz doğrultusunda kendimizi geliştirmeliyiz. Assault, Engineer, Medic ve Recon, bize sunulan sınıf seçenekleri. Birini seçip, puan kazanmaya başladıkça kendimizi hem geliştirebileceğiz, hem de farklılaştırabileceğiz. Giydiğimiz elbiselerden silahlara, hatta karakter avatarlarına kadar birçok seçeneğimiz olacak. Belki bazı ekstra eklentiler de ücret karşılığında satılabilir.