Battlefield V: Bölüm 2: Lightning Strikes güncellemesi yayımlandı

Ahmet Özçilingir 15.01.2019 - 10:40
İkinci bölümle Battlefield V'e hangi özellikleri geldi?

Battlefield V için 2019'un ilk güncellemesi yayımlandı. Bölüm 2: Lightning Strikes ile oyuna dört yeni silah ekleniyor.Bu silahlar haftalık görevlerle açılabilecek. Ayrıca yeni güncelleme  Lightning Strikes ile oyuna Squad Conquest oyun modu da eklenecek.

Battlefield V: Bölüm 2: Lightning Strikes güncelleme notları

Oyuna eklenen Squad Conguest modu için Battlefield resmi sitesinde şu açıklama yer alıyor; "Conquest’in daha gergin ve yoğun versiyonu olan Squad Conquest’te takımlara ayrılan iki manga mevcut üç haritanın daha küçük ve taktiksel olarak düzenlenmiş versiyonlarında savaşacak: Arras, Hamada ve Rotterdam. Bu haritaların hepsinde 16’şar oyuncudan oluşan iki takım, üç bayrak, karargahlarla kısıtlı doğma ve taşıtlara sınırlı erişim olacak. Açık koridorlar ve klasik çatışma alanları, oyuncuların düşmanların nereden geleceğini, savunmaları gereken yerleri ve düşmanların hamlelerine karşı koyacakları anı tahmin etmelerini sağlıyor."

Ocak ve Şubat ayında Haftalık Görevlerle oyuna eklenecek yeni silahlar ise şöyle;

Zk-383 SMG (Medic sınıfı)
Modele 1944 yarı otomatik tüfek (Assault sınıfı)
M1922 MMG (Support sınıfı)

Yeni güncelleme ile oynanış mekaniğinde de bazı değişikliklere gidildi; Bu değişiklikler ise şöyle;

* Bir oyuncuyu öldüren düşmanın adı artık oyuncu öldükten sonra oyun dünyasında gösterilecek. Böylece öldüren düşmana dikkat çekilecek ve oyuncuların özellikle kalabalık alanlarda kimin nereden öldürdüğünü anlaması sağlanacak.
* Ölüm deneyimi, öldüren düşmanı takip eden ve ona yakınlaştırma yapan kamera eklentisiyle geliştirildi. Böylece oyuncular kendilerini kimin nereden öldürdüğünü anlayabilecek.
* Diğer oyunculara gelen mermilerin görsel temsilinin tutarlılığı geliştirildi. Nişancıdan çıkan izleyiciler artık doğru şekilde görünecek ve hedefteki oyuncu nişancıya doğrudan baktığında daha net görünecek.
* Kullanıcı arayüzündeki yönlü hasar göstergesinin hedefteki oyuncuya hasar aldığı yönü gecikmeli olarak göstermesine neden olan sorun çözüldü.

* Oyuncuya hasar veren düşmanın daha tutarlı bir şekilde gösterilmesi için kullanıcı arayüzündeki yönlü hasar göstergesinde düzenlemeler yapıldı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 07:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
SPJJOKER 34
SPJJOKER 34 15.02.2019 16:53
Battlefield V piyasaya pahalı ama kaliteli olarak sürüldü, oyun hala geliştirilme aşamasında olmasına ramen güzel, oynuyorum ama silah gelmesi yerine yeni mapler ve ülkeler gelmesi daha ii olurdu, ama sonuç hala oyun geliştirme aşamasında...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield V: Bölüm 2: Lightning Strikes güncellemesi yayımlandı
İlginizi Çekebilir